2777
2789
عنوان

چه دعایی بکنم

139 بازدید | 9 پست

چطوریه که دعا برای بچه دار شدن هست

برای ازدواج هست

برای هر کوفت و زهرماری هست

اما برای مردن نیست😔

چند ساله دارم دعا میکنم که دیگه بمیرم...

همه چیز اینجا زوریه

تحمل درد زوریه

زندگی کردن با ادمای عوضی زوریه

هیچ عدالتی توی دنیا نیست

با من بحث نکن قشنگوم . این کاربری هزارممه

بیا تاپیک این برای توعه مال من بخدا معجزه داره🥹

من گره میزنم رشته امیدم را به خدایی که هیچ گاه رهایم نمی کند🦋یه دختر ۲۶ ساله معلم که عاشق کتاب خوندنم و فیلم دیدن🌻ای کوروش ای فرخ ایران من ز تو زاده شد نام ایران من💚🤍❤️لازم نیست برای بزرگ کردن یک زن آن ره به یک مرد تشبیه کرد،او به سادگی یک زن است همینقدر با شکوه🫶🏻پروردگار من سایه پدر و مادران تمام دنیا را بر سر فرزندانشان نگه دار🍀و من با خدایم آزادانه حرف میزنم بدون هیچ مانعی حرف دلم را به سادگی با او می گویم من اینگونه به خدایم نزدیک تر میشوم🌿چه بر سر ایرانم آمده...🖤

بیا تاپیک این برای توعه مال من بخدا معجزه داره🥹

ولی برای مرگ نهههه برای معجزه حل شدن مشکلاتت

من گره میزنم رشته امیدم را به خدایی که هیچ گاه رهایم نمی کند🦋یه دختر ۲۶ ساله معلم که عاشق کتاب خوندنم و فیلم دیدن🌻ای کوروش ای فرخ ایران من ز تو زاده شد نام ایران من💚🤍❤️لازم نیست برای بزرگ کردن یک زن آن ره به یک مرد تشبیه کرد،او به سادگی یک زن است همینقدر با شکوه🫶🏻پروردگار من سایه پدر و مادران تمام دنیا را بر سر فرزندانشان نگه دار🍀و من با خدایم آزادانه حرف میزنم بدون هیچ مانعی حرف دلم را به سادگی با او می گویم من اینگونه به خدایم نزدیک تر میشوم🌿چه بر سر ایرانم آمده...🖤

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیز دلم حالت خوبه؟

امیدوارم خدا به دلت آرامش بده دورت بگردم❤

خاکیان بالاتر از افلاکیان می ایستند عشق از انسان چه موجود غریبی ساخته است🕊"تمام حواسم هست تا شما را نرنجانم چون من مسافر خاکم شما را نمیدانم" جهان پیر است و بی بنیاد از این فرهادکش فریاد...    {📚bibliophil} نام کاربریم "وُنون یکم"هفدهمین پادشاه سلسله اشکانیه

امسال اول محرم افتاده روز یکشنبه

که در احادیث آمده

سالی که اول محرمش بیفتد یکشنبه

خصوصا پایان سالش طبق فرموده حضرت امام صادق از کتاب دانیال نبی قصص الانبیا سال بسیارررر سختی هست

از قطحی گرانی بیماری های مختلف مثل وبا و ..مرگ سخت، مرگ شدید ..طوفان های و رانش زمین و اختلاف عرب و عجم

و اختلاف بین سلاطین هند و یمن

از همه مهمتر پیش بینی رویت ستاره کوبنده و درخشان طارق که قرآن پیش بینی کرده و الان ناسا گفته نزدیک زمین شده ساعت ۳ صبح دیده میشه و چون پیشگویی قرآن هست و حقانیت قرآن می‌رسونه زیاد صداش در نمیارن که الان نزدیک شده و هر دوره تاریخ بیرون میادمثلا قبل عذاب قوم نوح و لوط و بار دیگر این ستاره دنباله دار در زمان حضرت موسی(ع) و نابودی قوم فرعون ظاهر شده و آخرین بار طبق این روایت در زمان شهادت حضرت یحیی(ع) بوده است

و الان دوباره این ستاره نزدیک شده

و نزدیکی شدنش به زمین موجب

شیوع جنگ و مرگ ،بیماری های مختلف منتشر میشود بین مردم ،طوفان و بادهای ویرانگر ..

قتل و غارت و راهزنی و ....

برای رهایی

ا صدقه بدید

۲ ذکر یا مهدی ادرکنی مدام بگیم

چون هم در روایات و هم در خواب چند نفر فرد موثق فرمودند این ذکر شما رو از بلاهای آخر الزمان قبل ظهور نجات میده .

و در احادیث هم ایشان فرمودند به واسطه ما بلاها از مردم زمین دفع میشه

۳ توبه از گناهان مون

چون بعد این حوادث توبه بی تاثیر هست .

و این اتفاقات امتحان و آزمایش ابتلا  برای اهل ایمان و عذاب برای کافران است ...

به خدا پناه ببریم .

عشق_بی_نشان ♥لبیک یا صاحب الزمان🤚»تمام وجودم سرشار از یقین به خـــــــــــدا وظهـــــــور شماست.«اللّهم عجـــــــــــل لولیک الفرج» 

امسال اول محرم افتاده روز یکشنبهکه در احادیث آمدهسالی که اول محرمش بیفتد یکشنبهخصوصا پایان سالش طبق ...

پستت اعصابمو خورد کرد 

ما کم بدبختی داریم کم مشکل داریم شما هم اینارو بزار بدتر داغونمون کن باشه؟

پستت اعصابمو خورد کرد ما کم بدبختی داریم کم مشکل داریم شما هم اینارو بزار بدتر داغونمون کن باشه؟

به خدا اینها آمادگی هست .

که غافلگیر نشیم .

ذکر یا مهدی ادرکنی فراموش نشه 

طبق پیش گویی دانیال نبی در کتاب‌شان هست .

رسلی که به اذن خدا دارای علم غیب هستند .

عشق_بی_نشان ♥لبیک یا صاحب الزمان🤚»تمام وجودم سرشار از یقین به خـــــــــــدا وظهـــــــور شماست.«اللّهم عجـــــــــــل لولیک الفرج» 

وقتی تو شرایطی هستی که از شدت غمش ناراحتی که میخای بمیری باید سعی کنی اون شرایطو تغیر بدی نه آرزوی مرگ کنی.... فک میکنید شرایط سخت فقط برای شماش برای همه هست همه ما اذییت شدیم ولی این بازی تهش باید به بُرد ما ختم بشه نه به باخت وقتی برای مُردن همیشه هست ولی وقتی برای زندگی چی؟؟ داری با زندگیت چکار میکنی قدر لحظه های خوب زندگیتو بدون و سپاس گذار نعمت خدا باش آدمی که تو زندگی اذییتم کرده رهاش میکنم آدم باید تو زندگیش قوی باشه فک کن ۶۰ سال عمر داری اگه الان ۳۰ سالت باشه فقط ۳۰ سال دیگه داری فقط ۳۰ سال دیگه بهار و پاییز و زمستان رو میبینی قدر زندگیتو یدون قدر سلامتیت  همه ما تو زندگی باخت داشتیم ولی آیا زندگی همش باخته؟ یا فک کردی بُرد به این سادگیه؟ از فرصت طلایی که خدا بهت داده استفاده کن امیداوارم حرفام واست مفید باشه....