2777
2789
عنوان

تست پاپ اسمیر

133 بازدید | 17 پست

توی تست پاپ اسمیر مشخص میشه hpv یااینکه باید اون جدا آزمایشش انجام بشه؟ 

برسرم منت نهادی عاشقت باشم آقا                                این چنین تقدیر کردی عمر شیرین مرا♡یاامام رضا عاشقتم☆

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

میزنه ولی جدا آزمایش بدی بهتره

باز توهمش اومده سراغم 

خیلی بده 

برسرم منت نهادی عاشقت باشم آقا                                این چنین تقدیر کردی عمر شیرین مرا♡یاامام رضا عاشقتم☆
نه گلم جداست من دکتربرام نوشت ۲۴۰۰ بود ندادم

چقد زیاد 

ب نظرم باید این مواردو یا ارزون تر بگیرن یا اصن هزینشو نگیرن 

ک همه انجام بدن 

چقد زیاد ب نظرم باید این مواردو یا ارزون تر بگیرن یا اصن هزینشو نگیرن ک همه انجام بدن

اره باپاپ میشد ۲۸۰۰من فقط پاپ دادم جوابش زد عفونت قارچی و باکتریایی شدید

علامتی داری؟؟؟

ن ولی چن شب پیش دیدم یه خانومه تاپیک زده بود ک گرفته بوده ولی زائده نداشته اصلآ با هیچ علائمی  با پاپ اسمیر مشخص شده ک دارع 

اگه پارتنر ات نداره یا رابطه نداشتی و زگیل چیزی روی اندامت نیست نیازی نیست بترسی

اخه با یکی تو رابطم ولی خب شرعی باهم رابطه داریم 

یهو برگشت بهم گفت من با خیلیا رابطه داشتم با خیلیاااا نمیتونم برات حساب کنم اصلا

پس باپاپ نشون میده ؟؟

خانومه ک اینجور گفت 

من پارسال انجام دادم از منم عفونت بود ک گفت سالی یبار باید انجام بشه درکل 

جوابشم خیلی دیر حاظر میشه اصن آدم دق میکنه از استرس

اخه با یکی تو رابطم ولی خب شرعی باهم رابطه داریم یهو برگشت بهم گفت من با خیلیا رابطه داشتم با خیلیاا ...

وایی دختر چی بگم بهت پس حتما آزمایش اچ پی وی هپاتیت ایدز اینا بده پاپ اسمیر هم حتما بده خیالت راحت باشه ب دکتر زنان بگو خودش چکاب کامل واست مینویسه

وایی دختر چی بگم بهت پس حتما آزمایش اچ پی وی هپاتیت ایدز اینا بده پاپ اسمیر هم حتما بده خیالت راحت ب ...

من همینجوریشم توهم مریضی و این داستانا دارم اینم اینجور گفت اصن بدتر شدم

من همینجوریشم توهم مریضی و این داستانا دارم اینم اینجور گفت اصن بدتر شدم

منم مثل خودتم از بس آزمایش دادم خسته شدم دیگه زدم ب در بیخیالی فکر کن شوهرم موقعی ک عقد کردم کلی رو اون ناحیه زگیل داشت رفت کرایو کرد بعد می‌گفت از تو گرفتم گفتم مرد مومن مگه ما دستمون ب هم خورد ک از من بگیری 😂 مشخصه برای دوران مجردی با این زنای خراب بوده هر شش ماهی ی بار پاپ اسمیر میدم سالی ی بار هم زگیل فقط خدا خیلی دوسم داره ک منفی میشه با اینکه شوهرم داره