2821
2789
عنوان

تکرار بدی

70 بازدید | 6 پست

اگر کسی یه اشتباه را در حقتون دقیقا دو بار تکرار کنه 

دفعه اول توجیه کرده باشه و عذرخواهی اما دوباره تکرار کنه چکار می کنید؟

اگر اون پدر مادرتون باشه چی؟

چه اشتباهی؟

شهادت رهبر شهیدم مبارک ...راه ادامه دارد .شبهه یا سوالی داشتید بپرسید ...فقط و فقط سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید و سوال شخصی نپرسید ...............................حدیث کسا حداقل ۳ نفری بخوانید برای این ایام و سوره فتح........................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد..........

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

یه بدی یه نادیده گرفته شدن دفعه اول توجیه کردن که سهوا بوده اما دوباره تکرار کردن

باید دقیق بگی اینجوری من نمیتونم نظربدم

شهادت رهبر شهیدم مبارک ...راه ادامه دارد .شبهه یا سوالی داشتید بپرسید ...فقط و فقط سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید و سوال شخصی نپرسید ...............................حدیث کسا حداقل ۳ نفری بخوانید برای این ایام و سوره فتح........................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد..........

باید دقیق بگی اینجوری من نمیتونم نظربدم

همسر من تنها پسر خانوادس ما مشکلی هم با خانوادش تا الان نداشتیم ، تو عید مادرشوهرش برادرش را که تازه ازدواج کرده بود پاگشا کرده بود فقط ما را دعوت نکرده بود و ما ناراحت شدیم توجیه کرد که دستمون خالی بود و می خواستیم غذا از بیرون بگیریم و فلان و بهمان تو اون همه آدم فقط من و شوهرم را پول نداشتن ما گفتیم ولش کن ارزش نداره دوباره امشب کل فامیل را دعوت کرده پسرش را اصلا خبر نکرده 

درصورتی که خونه همه فامیل که مهمونی هست ما را هم دعوت می کنند و ما مشکلی با هیچ کس نداریم 

وسیله براشون بردیم رفتیم یه سر بزنیم دیدیم خونشون پر مهمونه

حتی شوهرم عصر زنگ زده بود به مامانش هیچی نگفته بود بهش

همسر من تنها پسر خانوادس ما مشکلی هم با خانوادش تا الان نداشتیم ، تو عید مادرشوهرش برادرش را که تازه ...

محل ندین بهشون.تو‌ و شوهرت شدین یه خانواده.خانواده یعنی تو و شوهرت و مثلاً بچه هات.مابقی مهم نیستن.

محل ندین بهشون.تو‌ و شوهرت شدین یه خانواده.خانواده یعنی تو و شوهرت و مثلاً بچه هات.مابقی مهم نیستن.

چون من تو این شهر تنهام باهاشون رفت و آمد داریم 

بچم وابستشونه

اما باید ترکش بدم

2790
2823
2791
2779
2792