2777
2789

سلام خوش اومدی

همیشه شاد باش و بخند😍🤩✨💛✨💛میدونستی که روانشناسی میگه شما خیلی بهتر میتونید رو آدمایی که تنهایی رو ترجیح میدن ، حساب باز کنید ، تا آدمایی ک اجتماعی تر هستن و با همه دوستن! آدمای تنها ، تنهایی رو ترجیح میدن ، چون هر آدمی سلیقشون نیست و اگه یه آدمی پیدا کنن ک سلیقشون باشه ، خیلی واسش احترام قائل هستن؟✨✨💛✨💛✨✨💛💛✨💛✨✨

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مرسیمیگم من باشماره اومدم اینجا چیزی بنویسم اونای و شمارمو دارن میتونن بخونن؟؟

ننه بابا راحت باش ولی اگ زیاد از خودت ادرس بدی کسی ک تو نی نی سایت باشه فامیل اشنا تورو اینجا بشناسه اون دیگ خیلی بده😂😂

ننه بابا راحت باش ولی اگ زیاد از خودت ادرس بدی کسی ک تو نی نی سایت باشه فامیل اشنا تورو اینجا بشناسه ...

ممنون

حالاچجوری میتونم کلی دوست داشته باشم ک پست بزارن من ببینم بخونم🙂

ممنونحالاچجوری میتونم کلی دوست داشته باشم ک پست بزارن من ببینم بخونم🙂

ببین باید درخواست بدی ب طرف بعدم مثه اینستا نیس ک هر چی بزارن بیاد بالا ببینی باید برز تو صفحش تو تاپیکاش بخونی ک چی نوشتن چی ننوشتن ولی اگ الان بری تو تبادل نظر همه اونایی ک انلایننو تاپیک میزنن میتونی جوابشونو بدی در لحظع ک جوابتو بدن خیلیا بد ی ردز دیگ حوصلشون نمیگیره جواب بقیه رو بدن واسه همین میگم همون لحظه انلاین بخونی جواب بدی بهتره

ببین باید درخواست بدی ب طرف بعدم مثه اینستا نیس ک هر چی بزارن بیاد بالا ببینی باید برز تو صفحش تو تا ...

اهان پس اینجوریه.

ی لحظه رفتم به ۱۰ یا ۱۲سال پیش ک تازه لاین واتساپ اینا اومده بود نصب کرده بودیم .

سنمونم کم بود حدودا ذوق زده و اینابودیم 

یادش بخیر🧚‍♀️💫