2777
2789

رلم نبود  ولی دوست بودیم  واسه هم جون میدادیم  اخرش گرفت رفت   حتی خداحافظی نکرده بودیم  ۶ ماه ازش خبر ندارم

روز بعدش فهمیدم رل زده     اعتمادم نابود شد نسبت به همه  روانی شده بودم💔💔اشتباه از من بود جدی گرفتم 💔     دوست پسرمو دیونه شد تا اعتمادمو جلب کرد   .... دوست پسرم از بد بینیم هلاک شد ...     خیلی واسه رابطمون تلاش کرد و میکنه🙂❤    اینا رو گفتم که بدونید تاثیرات اون پسره چقدر رو این رابطم تاثییر گذاشت💔💔🙂

دوشب پیش تو یکی از کانال ناشناس و اعتراف   یکی نوشته بود دوستمو دلوین تا قیامت نمیتونم فراموش کنم دلتنگشم😐🗿 ا س ک ل

منه احمق رفتم ناشناس از ادمین پرسیدم  که نام کاربری طرف چیه و ...

نمیدونم ادمین جواب داده یا نه   ولی اکسم  پیام داد 😐  سلام دلوین     خوبی    در همین حد

جوابشو بدم ? چون تنها فقط دوست بودیم من جدی گرفتمش...

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بسه دیگه؛ نوبت من هم میشه🗿🙀 مذهبیون و افراد خرافاتی و آقایون تو تاپیکام شرکتت نکنید و نه ریپلای کنید ! 

دوراشو زده  الان سرش به سنگ خورده😐🗿

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بسه دیگه؛ نوبت من هم میشه🗿🙀 مذهبیون و افراد خرافاتی و آقایون تو تاپیکام شرکتت نکنید و نه ریپلای کنید ! 

نه نه نهههه بلاک کن

خدا جونم هرلحظه حضور پر از عشقتو توی زندگیم حس میکنم بااینکه بنده خوبی نیستم🥲هزاران بار شکرت🥹🤍"آقایون درخواست ندین لطفا خانوماهم اگه درخواست دادین لطفا قبلش توی تاپیک علتشو بگین"🌸...اگر بهم پریدی و بد حرف زدی و جوابتو ندادم بدون درحدی نیستی خودمو بخاطرت ناراحت کنم..😄یه صلوات به نیت موفقیت تحصیلی و شغلیم هدیه به پدر عزیزمون امام حسین میفرستی؟"شاید کمی دیر بشه ولی نمیذارم حسرت شه"🫠اگه‌هم تونستی یه فاتحه یا صلوات برای عزیزِ از دست رفته‌م بفرست دوست مهربونم🙂🖤در قفس مانده‌ام بی نفس مانده ام ای امان از جدایی، همچو لالایی خواب شیرین تورا خواهم ای دوست کجایی، همچو ماهی که در برکهٔ قلب من عکسِ رویت نباشد،رفته ای تا دگر شوق دیدار من آرزویت نباشد...🥀

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه نه نهههه بلاک کن

حس نکنه خیلی خاصه

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

نه جواب نده

واقعا   حس نکنه ع ن خاصیه ایگنورش میکنم

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تو الان دوس پسر داری، حتی بهشم فکر کنی خیانت، جواب دادن جای خود

داغونم کرد عوضی  

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

حس نکنه خیلی خاصه

خب جواب بدی همین حسو میکنه

اصلا بلکم نکن ولی جواب نده ب هیچ وجه این ی نوع خیانت ب پارتنرته

خدا جونم هرلحظه حضور پر از عشقتو توی زندگیم حس میکنم بااینکه بنده خوبی نیستم🥲هزاران بار شکرت🥹🤍"آقایون درخواست ندین لطفا خانوماهم اگه درخواست دادین لطفا قبلش توی تاپیک علتشو بگین"🌸...اگر بهم پریدی و بد حرف زدی و جوابتو ندادم بدون درحدی نیستی خودمو بخاطرت ناراحت کنم..😄یه صلوات به نیت موفقیت تحصیلی و شغلیم هدیه به پدر عزیزمون امام حسین میفرستی؟"شاید کمی دیر بشه ولی نمیذارم حسرت شه"🫠اگه‌هم تونستی یه فاتحه یا صلوات برای عزیزِ از دست رفته‌م بفرست دوست مهربونم🙂🖤در قفس مانده‌ام بی نفس مانده ام ای امان از جدایی، همچو لالایی خواب شیرین تورا خواهم ای دوست کجایی، همچو ماهی که در برکهٔ قلب من عکسِ رویت نباشد،رفته ای تا دگر شوق دیدار من آرزویت نباشد...🥀

حتی ریدن‌ بهش هم از سرش زیاد،،،کاملا سکوت کن و بی جواب

خیلی رنجیدم از دستش   ولی همون ایگنور بهتره

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40