2777
2789
عنوان

تک ماده کنم یعنی

140 بازدید | 16 پست

یه نمره ۹.۷۵دارم اگه تک ماده کنم معدلم میاد پایین؟

دل ز تن بردی و در جانی هنوز درد ها دادی و درمانی هنوز،نامزد ندارم،امضای قبلیم برای قانون جذب بود‌مجردم و اکانتم قبلا یه مدت کوتاهی دست یکی دیگه بود.

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

اره میاداگه میتونی شهریور امتحان بده بیاد بالا

واقعامیگی؟آخه همش بیست پنج صدمه من نمیتونم اون درسو بخونم حوصله ندارم

دل ز تن بردی و در جانی هنوز درد ها دادی و درمانی هنوز،نامزد ندارم،امضای قبلیم برای قانون جذب بود‌مجردم و اکانتم قبلا یه مدت کوتاهی دست یکی دیگه بود.

ن نمیاد شرایط تک مادا چیه

نمیدونم

نمیاد چرا باید بیاد من از ی مشاور پرسیدم گفت نمیاد

آها مرسی عزیزم

نمیاد چرا باید بیاد من از ی مشاور پرسیدم گفت نمیاد

ن پایین ک بخاطر تک ماده نمیاد

ولی خب ۹.۷۵ معدلشو کم میکنه امتحان بده ۱۵_۱۶ بشه خیلی عالی میشه

من خودم چون پارسال تک ماده زدم و پشیمونم گفتم.

آقایی که بهم درخواست میده خواهر و مادرش مورد دارن☺️خانوم خوشگلا اگه درخواست دادین لطفا قبلش تو تاپیک علتشو بگین🩷

واقعامیگی؟آخه همش بیست پنج صدمه من نمیتونم اون درسو بخونم حوصله ندارم

عزیزم بالاتر گفتم،من سوالتونو اشتباه متوجه شدم ظاهرا

آقایی که بهم درخواست میده خواهر و مادرش مورد دارن☺️خانوم خوشگلا اگه درخواست دادین لطفا قبلش تو تاپیک علتشو بگین🩷

ن پایین ک بخاطر تک ماده نمیادولی خب ۹.۷۵ معدلشو کم میکنه امتحان بده ۱۵_۱۶ بشه خیلی عالی میشهمن خودم ...

معدل که به دردش نمی خوره فقط نمره نهایی هست که تو کنکور اش تاثیر داره

اخه چه جور تو این اوضاع جنگ درس بخونم 😢