2777
2789
منو این اسهال بی جونم گرده هر چند ساعت خوابم میگره شدید گر چه قبلا اصلا من خوابم خیلی کم بود 

موزبخور ماست وکته ماست اینجاخوبت میکنه منک ایناروخوردم خوب شدم بای قرص ضداسهال بعدابهم دادن موززیادبخورفقط بهترمبشی  همسرمم ازکربلاومدنی بهش گفتم خوردخوب شد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

[QUOTE=45631498]😢😢واقعاهمینطوره منم غذانمیتونم بخورم خیلی بیجونم بخدابلندمیشم سرگیجه چشام سیاهی وحالت تهوع دارم[/QUOTE

سلام‌مهسا جان خوبی عزیزم ؟ ببین چرا نمیای پیش دکتر من که مهرداد حق ازلی تو کلینیک فوق تخصصی گوارش بهبود است تو بیمارستان مهر هم کار میکنه یه وقت از بیمارستان مهر باید بزور بگیری که انقدر سر دکتر شلوغه خیلی مشتری داره بعد خود بیمارستان مهر با بیهوشی اندوسکوپی میکنن منم درد معده مثل شما دارم دکتر حق ازلی بمن قرص اوی پنتوپرازول ۴۰ و کلیدینیوم سی و بیسموت ساب داده هنوز بقران درد معده دارم دکترم گفته دو هفته مصرف کن اگه بهتر نشی باید اندوسکوپی کنی 😢😢😢😢چون من بعد جراحی باز کیست تخمدانم بیماری معدم عود کرده لعنتی همش درد دور ناف دارم و بالاتر قسمت معده غذا هم میخورم بعدش احساس سنگینی معده دارم تازه قرصامم سر موقع میخورما لعنتی این بیماری ولم نمیکنه حتی مرغ ساده هم که میخورم حالت تهوع بعد غذا میگیرم چرا اخه ما اینجوری شدیم نمیفهمم مشکل از کجاست تازه یبوست هم دارم 😢😢😢😢

منم این قرصارومیخورم امابهترنشدم

اره منم مثل تو هستم عزیزم از اینور پریود رو مخمه از موقعی که جراحی کردم تخمدان راستمو که برداشتن تخمدان چپم به علت پلی کیستیک سوزوندن پربود خیلی کم میاد خونابه قهوه ای خشک میاد اعصالمو ریخته بهم از اینورم ناراحتی معدم رو مخمه شکمم به زور کار میده 😢😢😢😢یبوست شدید دارم رو مخه بخدا بیسموت ساب نمیدونم چرا بهم نمیسازه دکترمم گفته تا دو هفته خوب نشی بابد بری اندوسکوپی منم واقعا ترس وحشت دارم بقران میترسم قرصای لعنتی که ادمو خوب نمیکنه