2777
2789
عنوان

برجستگی

362 بازدید | 21 پست

وقتی ۱۳ سالم بود یه توده کوچیک سفت و استخونی تو جفت سینم دیدم. رفتم دکتر عکس گرفتم گفت سالمی چیزیت نیس. دوباره رفتم متخصص گفت یه چیز برجستگیه و گفت اگه درد میکنه یعنی خطری نداره و من هر دو سه ماه دردم میگیره. الانم ۱۵ سالمه

میخاستم بپرسم خطری هست یا نگران نباشم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دوبار رفتم البته این قضیه مال دوسال پیشهبعدشم بنظرت اگه چیزیم بود تا الان ی چیم میشد ن؟

خواهرشوهرم غده تیروئید داشت میدونستا ولی نمیرفت دکتر تا بعد یه سال رفت دکتر گف زودتر میومدی انقد بدبختی وسختی نمیکشیدی سرش  اگه زودتر میرفت عمل وشیمی درمانی نمیشد ولی چون دیر اقدام کرد خییییلی سختی کشید 

خواهرشوهرم غده تیروئید داشت میدونستا ولی نمیرفت دکتر تا بعد یه سال رفت دکتر گف زودتر میومدی انقد بدب ...

چی بگم ولا عکس گرفتم دکتر گفت عکست سالمه و هیچیت نیس. رفتم دکتر متخصص بهم گفت ممکنه از بلوغ سینت باشه و یا برجستگیه.. واسه همین بیخیال شدم ولی بعضی وقتام دردم‌ میگیره