سلام عزیزم میدونم خیلی وقته از این تاپیک گذشته ولی من این مشکلو دارم میخوام بدونم مدفوع سبزو چن وق ...
سلام گلم. بصورت دوره ای میشم. گاهی ام حس میکنم قهوه ای میشه و داخل تیکه های قرمز. اما آزمایش خون مخفی دادم منفی بود. در نهایت معلوم شد میکروب معده دارم ک اونم درمان کردم😐 اما باز گاها سبز میشه. تشخیص گذاشتن ک استرسی و سندروم روده تحریک پذیره
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
سلام گلم. بصورت دوره ای میشم. گاهی ام حس میکنم قهوه ای میشه و داخل تیکه های قرمز. اما آزمایش خون مخف ...
سلام جانم
منم تازه ازمایش دادم جوابش اومده خون مخفی نداره سنو هم کامل دادم اوک بود ولی اینو دارم و البته ب صورت دوره ایی درد سمت راست شکم ک مدت هست دوباره میره نمیدونم چیه دیگ این
سلام گلم. بصورت دوره ای میشم. گاهی ام حس میکنم قهوه ای میشه و داخل تیکه های قرمز. اما آزمایش خون مخف ...
سلام جانم منم تازه ازمایش دادم خون مخفی نبود داخلش سونو هم کامل دادم اوک بود و اینکه من بصورت دوره ایی درد سمت راست شکم دارم سه چهار ساله ک میاد و میره دیگ واقعا نمیدونم☹️