2777
2789
اره واقعا دکترم گفت کلونوسکوپی نمیخواد اگه سرطان بود تا الان مرده بودی 😯😂 از رو علائم گفت ibs هست. ...

اگه کلونوسکوپی رفتی میشه بگی هزینش چقدر شد؟ و دکترت کی بود کدوم شهر؟ دکتر باسواد الان واقعا کمه

مهربون بودن معجزه میکنه❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه کلونوسکوپی رفتی میشه بگی هزینش چقدر شد؟ و دکترت کی بود کدوم شهر؟ دکتر باسواد الان واقعا کمه

کونولوسکوپی هزینش ۲تومنه با بیهوشی

میتونی بری تامین اجتماعی رایگان بددن بیهوشی

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
اره واقعا دکترم گفت کلونوسکوپی نمیخواد اگه سرطان بود تا الان مرده بودی 😯😂 از رو علائم گفت ibs هست. ...

عزیزم شما علایمت چیه؟ 

منم سندروم روده دارم 

چند سالته؟ کولونوسکوپی انجام ندادی؟ 

عزیزم شما علایمت چیه؟ منم سندروم روده دارم چند سالته؟ کولونوسکوپی انجام ندادی؟

سلام نفخ زیاد 😢 گاهی درد خفیف سمت چپ، مدفوع سبز بیشتر مواقع، گاهی حس میکنم تیکه های قرمز دوسه تا تو مدفوعه اما خون مخفی منفی بود

لولوعه نینی سایت 😛
سلام نفخ زیاد 😢 گاهی درد خفیف سمت چپ، مدفوع سبز بیشتر مواقع، گاهی حس میکنم تیکه های قرمز دوسه تا تو ...

سلام گلم

منم گاهی دلپیچه میگیرم بعد دفع بهتر میشه گاهی اسهال و یبوست میشم شقاق هم دارم گاهی خون میاد 

مخاط در مدفوع داشتی؟ دیگه چ علایمی؟ مثلا غذای هضم نشده دیدی؟ 

سلام گلممنم گاهی دلپیچه میگیرم بعد دفع بهتر میشه گاهی اسهال و یبوست میشم شقاق هم دارم گاهی خون میاد ...

مخاط خیلی کم. غذای هضم نشده ندیدم نه، مگه اینکه ذرت بخورم اون موقع دونه هاش مشخصه 😑

لولوعه نینی سایت 😛