2777
2789
عنوان

زندگی زناشویی

| مشاهده متن کامل بحث + 964 بازدید | 94 پست
چون فکرمیکنم شاید خودم مقصر نباید میرفتم رو عصابش

طرز تفکرت اشتباهه

الان یکی از تاپیک هاتو دیدم عزیزم 

گفتی همسرت کتک زده 

هیچ مردی حققق نداره هیچ زنی رو بزنه حتی اگه تو مقصر بوده باشی 

هیچ آدمی حق ندارع وجود تو بی ارزش کنه هر کی ک میخواد باشه 

تو باارزشی، تو وجودت با ارزشه 

نباید اجازه بدی کسی باهات بد برخورد کنه اون موقع دنبال این باشی ک لابد من مقصرم 

نمی‌دونم چند سالته عزیزم 

ولی من یه دوستی دارم دقیقا مثه شما 

الان سه ساله ازدواج کرده و خیلی داره اذیت میشه 

چون از اول شوهرش همینجوری باهاش برخورد کرده الان دیگه براش شده عادت

دستاش کلا هرز شدن و هر وقت ک‌ بخواد دوستم و میزنه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببخشید ولی الان ک خوابه بغلش کنم بفهمه یا ن

عزیزم شما الان باید ناراحت باشی، صبح ک‌ بیدار شد یکم خودت و ناراحت بگیر و یکم سنگین باش 

بعد ک سر صحبت باز شد بگو دیشب همچین حرفی زدی من خیییلییی ناراحت شدم و براش توضیح بده دیگه حق ندارع اینطوری باهات حرف بزنه 

اگه عذرخواهی کرد بگو منم عصبی شدم حرف بدی زدم و معذرت خواهی کن 

طرز تفکرت اشتباههالان یکی از تاپیک هاتو دیدم عزیزم گفتی همسرت کتک زده هیچ مردی حققق نداره هیچ زنی رو ...

۱۸ سالمه

چی بگم نمیدونم چجوری رفتار کنم چجوری سیاست داشته باشم ک هم بفهمه اشتباه کرده و مقصر هم ناراحت نشه و منظور بد نگیره ولی از رفتاراش از کاراش هم میفهمم خیلی دوسم داره ولی با حرفاش احساس میکنم بهش شک کردم😑

عزیزم شما الان باید ناراحت باشی، صبح ک‌ بیدار شد یکم خودت و ناراحت بگیر و یکم سنگین باش بعد ک سر صحب ...

صب ساعت ۴ صب باید بره سرکار عصرم ساعت ۳ و نیم میاد صب که پاشدیم میخاست بره خودمو دلخور و ناراحت بگیرم اگه اونم محل نداد بازم همینجوری ادامه بدم؟

۱۸ سالمهچی بگم نمیدونم چجوری رفتار کنم چجوری سیاست داشته باشم ک هم بفهمه اشتباه کرده و مقصر هم ناراح ...

عزیزم سنت کمه حق داری 

آدما خیلی چیزا رو تو زندگی به مرور زمان یاد میگیرن اما وقتی یاد میگیرن ک دیر شده و نمیشه کاریش کرد 

من خودمم الان ک ب دوران عقدم فکر میکنم میبینم چقدر تباه بودم و اشتباه کردم ای کاش یکی اون زمان بهم میگفت(هر چند اون موقع داغ بودم شاید گوش نمی‌دادم) اما تو زرنگ باش

شوهرت مست می‌کنه با این قضیه مشکلی نداری؟ کلا ب این موضوع ک کدوم رفتاراش باعث ناراحتیت میشن دقت کن 

شوهرت مست میکنه، کتکت میزنه اینا خوب نیستن 

ب نظر من مردی ک دوست داشته باشه هیچ‌وقت حاضر نیست دست روت بلند کنه اونم تو دوران عقد 

صب ساعت ۴ صب باید بره سرکار عصرم ساعت ۳ و نیم میاد صب که پاشدیم میخاست بره خودمو دلخور و ناراحت بگیر ...

آره خب یکم ناراحت بگیر صبح هیچی نگو بذار فردا ک برگشت یکم خستگیش در رفت بگو عزیزم من از حرفی ک دیروز زدی خیلی ناراحت شدم اصلا ازت توقع نداشتم همچین حرفی بزنی و شروع کن ب حرف زدن 

عزیزم سنت کمه حق داری آدما خیلی چیزا رو تو زندگی به مرور زمان یاد میگیرن اما وقتی یاد میگیرن ک دیر ش ...

بعضی موقعه ک مست میکنه خیلی خوبه بعضی وقتا سر کوچک ترین موضوع عصاب خوردی میکنه و بد حرفایی میزنه تو این یکسال زندگی هم فقط یکبار منو زد اونم دردم نگرفت اصلن 

همینکه زیادمیره بیرون بهم توجه نمیکنه ناراحتم قبلن خیلی خوب بود تازگیا اینجوری شده اینم بگم وضع مالیمون خوب نیس میگم شاید فشار زندگی روشه نمیدونم خواهر😔

آره خب یکم ناراحت بگیر صبح هیچی نگو بذار فردا ک برگشت یکم خستگیش در رفت بگو عزیزم من از حرفی ک دیروز ...

باشه اگه گفت (سوگند) ولش کن دی حرف نزن راجبش نزاشت حرف بزنم چی بگم چون بیشتر وقتا اینجوری میگه بعد سر کار بود بهش پیام ندم؟

بعضی موقعه ک مست میکنه خیلی خوبه بعضی وقتا سر کوچک ترین موضوع عصاب خوردی میکنه و بد حرفایی میزنه تو ...

راستش من تجربه درباره مستی ندارم پس نظر نمی‌دم 

خودت زرنگ باش و ب خودت اهمیت بده 

فشار زندگی روشه نباید تحقیرت کنه، این ک میگی درد نداشت خودش یه توجیحه ، عزیزم دیگه اجازه نده روت دست بلند کنه هیچوقت چ آروم چ محکم 

باشه اگه گفت (سوگند) ولش کن دی حرف نزن راجبش نزاشت حرف بزنم چی بگم چون بیشتر وقتا اینجوری میگه بعد س ...

یعنی بهت اجازه نده حرف تو بزنی؟ نمی‌ذاره درباره موضوعی ک‌ناراحتت کرده صحبت کنی؟ نمیاد تلاش کنه اون ناراحتی رفع بشه؟ 

اگه سعی نمیکنه مشکل و حل کنه اصلا خبر خوبی نیست 

راستش من تجربه درباره مستی ندارم پس نظر نمی‌دم خودت زرنگ باش و ب خودت اهمیت بده فشار زندگی روشه نبای ...

باشه مرسی عزیزم

اون روز ک کتکم زد ازم عذرخواهی کرد منم بهش گفتم و قسم جون خودشو دادم که اگه دفعه دیگه منو بزنه همچیو دوست داشتنو و ... میزارم و میرم