2777
2789
عنوان

زندگی زناشویی

| مشاهده متن کامل بحث + 964 بازدید | 94 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بعد امشب سر این بحثمون شد که می‌گفت بکشمت هیچی گیرم نمیاد باید ب ی نفر بگم ماشین بکشه زیرت دی بگیرم ...

ناراحت نشی پلی سر چ حرف های چرت و پرتی داشتید میخندیدید یعنی چی ک بزنم دیه دستم بیاد باز بشینین بخندید این چ سمیه دیگه 

مشت بود🫤🚶‍♀️منم آیند گفتم دی واویلابعد من منظورم نبود ک با طرف برم یا خودم بشینم تو ماشینش گفتم ی ...

به نظر من دعا نگرفتن یکم تو حرفاتون داخل رابطتون دقت کنید به نظرم کلا خیلی نسنجیده با هم حرف میزنید 

اونی ک باید ناراحت میشد شما هستی، نذار شخصیتتو اینقدر کوچیک کنه 

ناراحت نشی پلی سر چ حرف های چرت و پرتی داشتید میخندیدید یعنی چی ک بزنم دیه دستم بیاد باز بشینین بخند ...

نمیخندیدم میگف پوزی روم 

خندیدم شوخی کردم این شد نمی‌فهمم چجور باهاش رفتارکنم😐

به نظر من دعا نگرفتن یکم تو حرفاتون داخل رابطتون دقت کنید به نظرم کلا خیلی نسنجیده با هم حرف میزنید ...

اگه بهش بگم تقصیر تو بوده میگه من شوخی میکردم 

بعد من خیلی تلاش می‌کنم تو رابطه ولی اون بی دقته همشم میندازه تقصیرمن تا میخام از خودم دفاع کنه چندتا حرف میگه ک منو مقصرکنه

نمیخندیدم میگف پوزی روم خندیدم شوخی کردم این شد نمی‌فهمم چجور باهاش رفتارکنم😐

آخه می‌دونی اگه عادت کنه ب این روال خودت اذیت میشی 

یعنی چی ک درباره مردنت شوخی می‌کنه آخه ؟ راستش نمی‌دونم شاید تو بعضی روابط همچین حرفایی باشه اما رابطه رو احترام نگه میداره 

شوخی خوبه ، درستش خوبه شوخی چرت و پرت کم کم روتون و ب هم باز می‌کنه 

کم کم همسرتم ممکنه حرفهای بدتر بزنه 

آخه می‌دونی اگه عادت کنه ب این روال خودت اذیت میشی یعنی چی ک درباره مردنت شوخی می‌کنه آخه ؟ راستش نم ...

پس باید باهاش برخوردکنم؟ ینی منطقی و با لحن نرم بگم توهم اشتباه کردی

اگه بهش بگم تقصیر تو بوده میگه من شوخی میکردم بعد من خیلی تلاش می‌کنم تو رابطه ولی اون بی دقته همشم ...

بهش بگو دیگه شوخی نکن ک من ناراحت بشم، اصلا بهش بگو من جنبه شوخی ندارم 

چرا وقتی رفتاری می‌کنه ک ناراحت میشی سعی میکنی عادی جلوه بدی تا طرفت ناراحت نشه؟

عزیزم شما الان عقد هستی تحملت زیاده، این مشکلات ریز ک ناراحتت میکنن ب چشمت نمیاد 

بعد عروسی صبرت تموم میشه اما اون موقع همسرت عادت کرده ب این رفتار و بیشتر تخریبت می‌کنه 

شما وجودت باید برای خودت باارزش باشه، نذار کسی سر وجودت شوخی بیخود بکنه 

پس باید باهاش برخوردکنم؟ ینی منطقی و با لحن نرم بگم توهم اشتباه کردی

آره عزیزم حتما بهش بگو 

بگو داری سر وجود و جون من شوخی میکنی؟ سر خون بهای منی که اینقدر برات باارزشم؟ بعد توقع داری من ناراحت نشم؟ بگو اصلا دوست ندارم چنین شوخی های با من بکنی چون ناراحت میشم 

یه چیز دیگه عزیزم خودتم خیلی ادامه دادی، همونجا ک‌همچین حرفی زد سریع باید بحث و خاتمه بدی نذار ب اینجا برسه ک بگی دوستت منو ببره ، این ک همون اول از بی جنبه بودنت ناراحت بشه بهتره ک حس کنه شاید به دوستاش فکر میکنی

آره عزیزم حتما بهش بگو بگو داری سر وجود و جون من شوخی میکنی؟ سر خون بهای منی که اینقدر برات باارزشم؟ ...

کرسی عزیزم واقعا ممنون

چون ی چند روزیم درست برام وقت نمیزاشت و همش بیرون بود پس باید همونجوری شما گفتین برخورد کنم