2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بنظرم دارو گیاهی بخورید بیاد میخواهی معرفی کنم؟

رازیانه و ..؟ 

حساسیت دارم نمیتونم این چیزا رو بخورم 

و بدنمم واکنش نشون نمی‌ده تا خودش وقتش نباشه هرکاری کنم نمیاد

این عقب جلو افتادن پریودی خودش یه نشون بارداری هستاگه بچه نمیخوای خیلی حواستو جمع کن یهو سورپرایز نش ...

کلا نامنظم بود پریودم از اولش تا مجرد بودم برام مهم نبود سه ماه میشد پریود نمی‌شدم خداروشکر میکردم 

اما سه ماهه متأهل شدم خیلی رو‌مخمه دیشب بی بی چک زدم منفی بود 

کلا نامنظم بود پریودم از اولش تا مجرد بودم برام مهم نبود سه ماه میشد پریود نمی‌شدم خداروشکر میکردم ا ...

منم همینجوری بودم فقط بارداری اولم با برنامه ریزی بود بقیه اش سورپرایزی بود البته من زیادی به خودم و پریود نشدنم اطمینان داشتم و اصلا جلوگیری نمیکردم😅😅😅

تنبلی بديش اینه که هر لحظه میتونی باردار بشی چون تاریخ تخمک گذاری مشخص نیست حواست خیلی باید جمع باشه قرص به تنهایی مطمئن نیست

کجاش؟ از خط فاصله داره؟

همون خط دومی ک نشونه بارداری هستو میگم حس میکنم ی هاله خیلی کمرنگ افتاده امیدوارم ک نباشه چون الان آمادگی بارداری روندارین،بنظرم ی بی بی چک دیگه ام امتحان کن خاهر

وسیله از چندین سال قبل اختراع شده به نام کان دوم ، اگه شوهرتون خجالت نمی‌کشه خودش تهیه کنه ، یا اگه به غیرتش برنمی خوره خودتون تهیه کنین . اینا رو فکر کنم وقتی دختر و پسر میرن آزمایش خون بدن اونجا بهشون میگن . عزیزان لطفا سرکلاس نخوابین خوب به حرفای استاد توجه کنین 

همون خط دومی ک نشونه بارداری هستو میگم حس میکنم ی هاله خیلی کمرنگ افتاده امیدوارم ک نباشه چون الان آ ...

میدونم،خطی که افتاده یه حالت پخش شده داره ینی این هاله محسوب میشه و مثبت مشکوکه؟