2777
2789
عنوان

ممکنه غده باشه😭

66 بازدید | 8 پست

زیر بغلم ی برجستگی داره اندازه نخود کوچولو😭خیلی میترسم

ی سالیناست زیربغلم کرم زینک اکساید میزنم ممکنه از اون باشه؟اگه قطعش کنم دیگه نزنم خوب میشه خورش؟

تو خونوادمونم سابقه سرطان اینا هست استرس دارن از دکترم میترسم برم جواب بدی بشنوم

نمیدونم شایدم توهم زدم😑

وطن عشق من هم وطن جان من،وطن روح من عز و ایمان من🤍《اگر درخواست دوستی دادین قبلش لطفا تو تاپیک علتشو بگین که قبول کنم》🩷کاربریا یادم نمیمونه اگه دیدین دارم با کسی دعوا میکنم و همزمان یه تاپیک دیگه دارم قربون صدقش میرم فک نکنین کم عقلی چیزی هستم🎀🥴

خواهرشوهر خواهرم زینک زد جفت زیربغلش ورم کرد به قول شما نخود در اومد دکتر جراحی کرد در اورد یه مدت هم جفت دستاشو باید بالا نگه میداشت

شآیَد زَبوُنَم روٰ کُنتُرُل کُنَم وَلی طَرز نِگآهَم اَز صَدتآ فُحش بَدتَرِه

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خواهرشوهر خواهرم زینک زد جفت زیربغلش ورم کرد به قول شما نخود در اومد دکتر جراحی کرد در اورد یه مدت ه ...

عملش سخت بود؟

وطن عشق من هم وطن جان من،وطن روح من عز و ایمان من🤍《اگر درخواست دوستی دادین قبلش لطفا تو تاپیک علتشو بگین که قبول کنم》🩷کاربریا یادم نمیمونه اگه دیدین دارم با کسی دعوا میکنم و همزمان یه تاپیک دیگه دارم قربون صدقش میرم فک نکنین کم عقلی چیزی هستم🎀🥴

عزیزم منم یه مدت زینک میزدم زیر بغلم مثل یه توده زیر بغلم برامده شد رفتم دکتر گفت بخاطر زیک اکسایده، ...

واقعاااا🥲خداروشکر خیالم راحت شد

ممنون عزیزم