2777
2789
عنوان

عفونت قارچی

107 بازدید | 10 پست

یه هفتس عفونت گرفتم اولین روزا خیلی اذیت شدم هم درد داشتم هم خارش و ترشح رفتم دکتر پماد و دارو داد حالا چهار تا از اونو خوردم درد و التهاب کمتر شده ترشحم تا حدودی کم شده ولی خارش تمومی نداره
اونایی که تجربه دارین بگین چیکار کنم دیگ دارم کلافه میشم شبا خوابو از چشمام گرفته 

خیلی نگران اون ورژنمم ، که نگرانت بود .     موقعیتی روقضاوت نکن که تجربه اش نکردی

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

قرص فلوکونازول ک زود جواب میده بخر ‌. ‌

خریدم اتفاقا دارم میخورم یکیش مونده هنوز درست شدم ولی خارش اذیتم میکنه 

خیلی نگران اون ورژنمم ، که نگرانت بود .     موقعیتی روقضاوت نکن که تجربه اش نکردی

من این پیج عطاری برام پودر فرستاد تو آب ریختم خوردم یک ساله عفونت نگرفتم دیگه Saffronbourse

اگ بتونم میخرم مامانم فک نکنم قبول کنه 

قرص فنارومکس ۱۰۰ بخر . ببین به دختر میدن . از داروخونه بپرس. خارش رو خوب میکنه سوزش و خارش.

باشه اگ مامانم بزاره میرم میگیرم
همین دارو ها رو هم رفت از دکتر داروخونه پرسید یه دکتر نبرد منو 

اشال نداره. یه مترونیدازول هم بخر . اگه خونه داری. شو رت هم نپوش . دامن بپوش

قبل اینکه فولوکونازول رو بخورم مترونیدازول میخوردم گفت نخور
آره نمیپوشم