2777
2789
عنوان

بیبی چک

| مشاهده متن کامل بحث + 36261 بازدید | 122 پست

نههههه مثبتهههههه مبارکه .مال من شب زدم منفی بود فردا دیدم مثبت شده و آز دادم بتا 200 بود و باردارم الان 😊

دلم واسه مادرشوهر جونم تنگ شده 😭😭😭😭                                                          الکی مثلا مادر شوهر منم زن خوبیه 😉😉😉😃😃😃😃     لامصب خودش ب تنهایی ده تا  ترامپ و کیم جونگ اون و روحانیه  😐😐😐😐😐😐😧😧😧😧😧
نگفتید چه مشکلی داشتید و چه دارویی مصرف کردید تو این ماه برای تحریک تخمک‌گذاری؟ !

الان میخواستم جواب شما رو بدم

عزیزم یه کم تنبلی تخمدان دارم و فولیکولام کوچیک بود.

یه ورق لتروزول و سه تا آمپول hmg مصرف کردم و بعد هم دو تا آمپول hcg زدم که خدا رو شکر مثل اینکه جواب داد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مبارک باشه عزیزم.

سری قبلا چی استفاده میکردی که نتیجه نمیگرفتی؟

من دو دوره لتروزول و اچ سی جی زدم فایده نداشت

امپول اچ ام جی برای چیه؟

وقتی میبینی احمق ها چقدر راحت و خوشحال دارن زندگی میکنن دو دل میشی که تو احمقی یا اونا...  
چند ماه اقدام بودید؟ ببخشید خیلی سوال میپرسم ها آخر من 5 ماهه اقدامم  از کجا فهمیدید تنبلی تخ ...

خواهش میکنم عزیزم،راحت باش.

من ماه دوم اقدامم.خوب روز سیزده ماه قبل رفتم سونو که گفت فولیکولات کوچیکن و فولی بالغ ندارم.دکترم دید و واسه این ماه اون داروها رو داد که باز روز سیزده رفتم سونو و سه تا فولیکول بالغ داشتم که بعد دو تا hcg رو تو روزای 13 و 14 زدم و شب 14 و 16 هم اقدام داشتم.

مبارک باشه عزیزم. سری قبلا چی استفاده میکردی که نتیجه نمیگرفتی؟ من دو دوره لتروزول و اچ سی جی زدم ...

عزیزم من ماه دومم اقدامم.ماه قبل یه ورق کلومفین،قرص دگزا و گلوکوفاژ مصرف کردم که فولیکولام زیاد رشد نکردن

نههههه مثبتهههههه مبارکه .مال من شب زدم منفی بود فردا دیدم مثبت شده و آز دادم بتا 200 بود و باردارم ...

مرسی.خدا رو شکر عزیزم،ایشالا بچه تو سالم بغل بگیری.برام دعا کن