2821
2789
عنوان

لباس عروس

1020 بازدید | 19 پست

بچه ها چطوری باید لباس عروس کرایه کنیم؟ قرداد میبندن؟ یکی خواهشن‌ تمام مراحل رو بگه ،مثلا تاج و تور و یا طرز استفاده بعدا چطوری بررسی میکنن اگه خراب بشه جریمه میکنن و چقد؟ 

به نظرتون این لباسا چند تا تن خوردن؟

مرسسسییی که کمک میکنید❤

اینستا سرچ کن مهناز اسرافیلی داخل مزون عروسش الان حراج گذاشته حتی لباس 3 میلیونی حتی پایین ترم داره یعنی اینقدر قیمتا خوبه شهرر قزوینم هست

منظورم خریده ها نه اجاره

خدایا من از تو ، تو را خواهم و بس

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

اینستا سرچ کن مهناز اسرافیلی داخل مزون عروسش الان حراج گذاشته حتی لباس 3 میلیونی حتی پایین ترم داره ...

میشه بگید چطوری کرایه میدن؟

همه ی مزون هارو میگم

چیزی باید گرو بزاریم؟

همون روز لباس رو میدن؟

تا اونجایی که میدونم باید مزون بری و بیانه بدی 

اگه تالارت مزون داره با خودشون هماهنگ کن هزینش کمتره 

لباس عروسم میدونم که بعد از هربار پوشیدن با بخارشور میشورن

جریمه هم بستگی به مقدار خرابی لباس داره 

مثلا یکی بود خون گوسفند ریخت رو لباسش ده تومن جریمه دادن

میری انتخاب میکنی تن میزنی

تاریخ میگن و تاریخ میدی و فرارداد بیانه میزنی براشون 

تور و شنل میگیری و نگا میکنین سالمه یا ن 

بعد تاج رو معمولا خود ارایشگاه میزارع ینی کرایع 

بعد ک تموم شد لباسو میدی و دوبارع چک مکنن سالمه یا ن 

بلع پوله اتوشویی رو هم میگرن میبرن میشورن ک بعدی اومد تمیز باشه

|•نیکی•|در یک جمله بخوام خودمو توصیف کنم باید بگم° یه آدم خوش قلب و یکم بد اخلاق و عصبی با یه روحیه ی کاملا احساسی°گر بشکند من ،زاده شود منِ دیگری بهترین اتفاق زندگیمA🔗...      درخواست دوستی قبول نمیکنممممممم😐
تا اونجایی که میدونم باید مزون بری و بیانه بدی اگه تالارت مزون داره با خودشون هماهنگ کن هزینش کمتره ...

قرارداد بستن چطوریه؟ امضا میکنی فقط و هزینه میدی؟ کی لباسو تحویل میدن؟

بقیه پول رو کی میدی؟

میشه بگید چطوری کرایه میدن؟همه ی مزون هارو میگمچیزی باید گرو بزاریم؟همون روز لباس رو میدن؟

والا من خیلی وقته ازدواج کردم در حال حاضر نمیدونم چطوره

ولی اون زمان قرارداد و اینا نبود ییه مبلغی پرداخت کردیم و لباس رو مشخص کردیم که چه روزی لازم داریم روز قبلشم رفتیم اوکی کردیم که یادشون نره فکر کنم کارت ملی هم گرو گذاشتیم

والا من خیلی وقته ازدواج کردم در حال حاضر نمیدونم چطورهولی اون زمان قرارداد و اینا نبود ییه مبلغی پر ...

اهان میگم یه چیز باید گرو بزاریم

چندتا مزون رفتین؟ همون مزون اول لباس رو پیدا کردین؟

قرارداد بستن چطوریه؟ امضا میکنی فقط و هزینه میدی؟ کی لباسو تحویل میدن؟بقیه پول رو کی میدی؟

شناسنامه عروس و دامادو گذاشتن فامیلمون

هزینه هم دادن

واسه تحویل لباس باید بهشون بگی تا چند روز میخای طبق اون پول میگیرن 

بقیه پول رو بعد از تحویل میدی

شناسنامه عروس و دامادو گذاشتن فامیلمونهزینه هم دادنواسه تحویل لباس باید بهشون بگی تا چند روز میخای ط ...

یعنی اگه دو روز بشه لباسی که ۹۶۰۰ هست میشه ۱۹۲۰۰ ؟

این برای جدیده و همیشه بوده شناسنامه گذاشتن؟

اهان میگم یه چیز باید گرو بزاریمچندتا مزون رفتین؟ همون مزون اول لباس رو پیدا کردین؟

من زیاد نگشتم حساس نبودم یعنی سنم کم بود زیاد برام مهم نبود گفتن بهم میاد وقتی پوشیده بودم همونو قبول کردم مبلغشم سال 86 فکر کنم 80 تومن بود تا زمان عروسی اینقدر پوشیده شد که شد 50 ولی لباس تر و تمیز تحویل شد خودشون میشورن میدن چون به بدن عروس کرم میزنن اگر نشورن مشخص میشه