2821
2789
عنوان

مدارس شاهد

474 بازدید | 15 پست

سلام خسته نباشید ، من امسال انتخاب رشته دارم و خانوادم اصرار میکنن که برم دبیرستان شاهد ، اینم بگم که من نه سهمیه دارم نه فرهنگیان هستم و نه تو مسابقات رتبه ای کسب کردم ، امتیازم ۱۰۰۰ شد اونم فقط از معدل و هدایت تحصیلی و از اونجایی که میگن مدارس شاهد سطح بالایی دارن فکر نکنم منو بنویسن فقط امید دارم ، معدلم ۱۹/۲۶ هست . اگه میشه یه راهنمایی بکنید ببینم اصلا میتونم تو مدارس شاهد درس بخونم یا نه ممنون میشم.

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

من ۲۰ بود معدلم راحت بدون هیچ سهمیه و چیزی قبول شدم ، بستگی به ظرفیت و اینکه بقیه چطورین داره ولی خب معمولا نتیجه شو از طریق سایت اعلام میکنن ، نمونه نزدی؟ اگه نمونه میاری بهتره اونو بری ، یا غیر انتفاعی های تاپ شهرتون

فکر نکنم قبول کنن چون اگه سهمیه نداشته باشی امتیازات باید بالا باشه متقاضی زیاده من پسرم برای پایه هفتم میخواستم شاهد بنویسم قبول نکردن مسابقات برنامه نویسی نفر اول استان شده بود از دفتر ریاست جمهوری هم بهش لوح تقدیر داده بودن 

انجام دادم الان فقط استرس دارم که ایا ثبت نامم میکنن اونجا یا نه

استرس چرا داری 

یا میشه یا نمیشه دیکه

آرزومه که بغلم کنی خودت،🥲🥲                                            دوست دارم با عشق تو پیر شوم🥲