2821
2789
عنوان

دعایی که دارم

64 بازدید | 7 پست

من کلا یکساله نی نی سایت رو میشناسم

هروقت برام سوالی پیش میومد سرچ میکردم تو نی نی سایت

تا اینکه چندوقت اخیر به مشکل بدی خوردم

امشب کلی گشتم و بالاخره تاپیک 124 هزار صلواتو پیدا کردم

و کلی تاپیک دیگ برای براورده شدن حاجات

کلی ادم حاجت گرفته بودن یسریاهم نه

تصمیم گرفتم اینجا عضو بشم و بهتون بگم واقعا جواب میده یانه

چون حاجت من کم و بیش دور از انتظاره

اما خب مطمینم به صلاحمه

هُوَ رَبُّ المُستَحیل و أنت تبکی عَلَی المُمکن؟

خدا میدونه عزیزم فقط هیچ بنده ای نمیتونه هیچ تضمینی بده بهت

🌳🌻«إِلَهِی کَیْفَ أَدْعُوکَ وَ أَنَا أَنَا وَ کَیْفَ أَقْطَعُ رَجَائِی مِنْکَ وَ أَنْتَ أَنْتَ إِلَهِی إِذَا لَمْ أَسْأَلْکَ فَتُعْطِیَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَسْأَلُهُ فَیُعْطِینِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَدْعُکَ فَتَسْتَجِیبَ لِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَدْعُوهُ فَیَسْتَجِیبُ لِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَتَضَرَّعْ إِلَیْکَ فَتَرْحَمَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَتَضَرَّعُ إِلَیْهِ فَیَرْحَمُنِی إِلَهِی فَکَمَا فَلَقْتَ الْبَحْرَ لِمُوسَی عَلَیْهِ السَّلامُ وَ نَجَّیْتَهُ أَسْأَلُکَ أَنْ تُصَلِّیَ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ وَ أَنْ تُنَجِّیَنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ وَ تُفَرِّجَ عَنِّی فَرَجاً عَاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ بِفَضْلِکَ وَ رَحْمَتِکَ یَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِینَ.»🌸☘️🌼

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

حالا گرفتی یا نه حاجتتو

تازه از فردا میخوام شروع کنم

و تا اخر این ماه انشاالله جوابشو بهتون میگم

انشالله که خوش خبر باشم

خدا میدونه عزیزم فقط هیچ بنده ای نمیتونه هیچ تضمینی بده بهت

میدونم عزیزم

قصدمم خدایی نکرده زیر سوال بردن چیزی نیست

دلم معجزه میخواد

که یه ماه دیگه بیام بگم معجزه شد 

تازه از فردا میخوام شروع کنمو تا اخر این ماه انشاالله جوابشو بهتون میگمانشالله که خوش خبر باشم

ان شالله 

حاجت گرفتی تگم کن خبر بده 

منم برات صلوات فرستادم التماس دعا واسه نی نی منم دعا کن ممنون 

اگر حاجت یا مشکلی دارین بگین اگر لایق باشم براتون از ته دل صلوات می فرستم و دعا می کنم ..التماس دعا .. بیا کز غیر تو بیزارم یابن الحسن 🤲🏻❤
میدونم عزیزم قصدمم خدایی نکرده زیر سوال بردن چیزی نیستدلم معجزه میخوادکه یه ماه دیگه بیام بگم معجزه ...

منم دلم میخواد عزیزم میفهمم..

🌳🌻«إِلَهِی کَیْفَ أَدْعُوکَ وَ أَنَا أَنَا وَ کَیْفَ أَقْطَعُ رَجَائِی مِنْکَ وَ أَنْتَ أَنْتَ إِلَهِی إِذَا لَمْ أَسْأَلْکَ فَتُعْطِیَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَسْأَلُهُ فَیُعْطِینِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَدْعُکَ فَتَسْتَجِیبَ لِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَدْعُوهُ فَیَسْتَجِیبُ لِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَتَضَرَّعْ إِلَیْکَ فَتَرْحَمَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَتَضَرَّعُ إِلَیْهِ فَیَرْحَمُنِی إِلَهِی فَکَمَا فَلَقْتَ الْبَحْرَ لِمُوسَی عَلَیْهِ السَّلامُ وَ نَجَّیْتَهُ أَسْأَلُکَ أَنْ تُصَلِّیَ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ وَ أَنْ تُنَجِّیَنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ وَ تُفَرِّجَ عَنِّی فَرَجاً عَاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ بِفَضْلِکَ وَ رَحْمَتِکَ یَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِینَ.»🌸☘️🌼