2821
2789
عنوان

سهمیه کنکور

378 بازدید | 14 پست

سلام عزیزان شب همگی بخیر❤

من تصمیم دارم برای سال پیش رو کنکور شرکت کنم. دیپلمم تجربیه تو همین رشته خودم آزمون میدم. تمام تلاشمو دارم میکنم تا به رشته هدفم برسم. حالا یه سوال 

من دوران جنگ پدربزرگم ژنرال ارتش بودن لب مرز خدمت داشتن و حتی شده بود ماه ها جبهه باشن کنار خانواده حضور نداشته باشن. همین شد که بابامم تو سن 15 سالگی با پدرش میرفت جبهه رزمنده بود مین و بمب هارو خنثی میکردن بابام دو سال آخر جنگ فعالیت داشت. این باعث میشه برای آزمونم سهمیه تعلق بگیره؟ سهمیه چند درصد هست؟

بعد اگه بخوام ازش استفاده کنم حق الناسه یا مشکلی نداره؟ 

BLOCK YOUR HEART AND Pin Your mind🎶💞

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

موقع ثیت نام کنکور ازتون پرسیده میشه ایا سهمیه دارین یا نه. اونجا باید بزنین فقط سهمیه مناطق اگه قصد ...

اها مرسی عزیزم از راهنماییتون 💖 

برای استفاده از سهمیه باید کد ایثارگری داشته باشی و زمان ثبتنام یا انتخاب رشته (دقیق نمی‌دونم) اون کد رو وارد کنی. منظورت از تعلق می‌گیره یا نه چیه؟ باید مدرک داشته باشی خب.

حق الناس بودنش که قطعا هست و درون دنیا باید پاسخگو بود.

اما تصمیمش با خودته ، ۹۹ درصد استفاده میکنن والا

تو سال کنکور من دختره با رتبه ی بدتر از من رفت دندون خوند و من رادیولوژی.

برای استفاده از سهمیه باید کد ایثارگری داشته باشی و زمان ثبتنام یا انتخاب رشته (دقیق نمی‌دونم) اون ک ...

هم پدرم هم پدربزرگم کارت و برگه حضور در جبهه جنگ دارن پدرم یه پاش آسیب دیده بود داخل برگه نوشتن براش جانباز 

حق الناس بودنش که قطعا هست و درون دنیا باید پاسخگو بود.اما تصمیمش با خودته ، ۹۹ درصد استفاده میکنن و ...

من نمیدونم حالا خودم جزو مشمولین سهمیه هستم یا نه باشه هم دلم راضی به استفاده نیست چون قبول ندارم اینو 

هم پدرم هم پدربزرگم کارت و برگه حضور در جبهه جنگ دارن پدرم یه پاش آسیب دیده بود داخل برگه نوشتن براش ...

اگه می‌خوای از سهمیه‌ات استفاده کنی به پدرت بگو پیگیری کنه. چون فکر می‌کنم بدون اون کد نتونی ازش استفاده کنی. 

اما در هر حال تلاش کن تا با زحمت خودت به چیزی که می‌خوای برسی. در صورت استفاده از سهمیه باید تا آخر عمرت عنوان "سهمیه‌ای" رو با خودت یدک بکشی. 

فقط ایمدوارم خدا داد ماروز از شما سهمیه دارا بگیره.

وا چ طرز صحبته 

من خودم چهار سال پیش کنکور دادم پزشکی دانشگاه خوبی آوردم بدون استفاده از سهمیه یا اینکه حتی بدونم جزو مشمولین سهمیه هستم یا نه با تلاش خودم نتیجه گرفتم دو ترم خوندم بعد یه بیماری برام پیش اومد انصراف دادم از دانشگاه حالا مجدد میخوام برم دانشگاه 

اگه می‌خوای از سهمیه‌ات استفاده کنی به پدرت بگو پیگیری کنه. چون فکر می‌کنم بدون اون کد نتونی ازش است ...

بله مچکرم عزیزم 

پایین تر توضیح دادم که قدیم کنکور دادم نتیجه خیلی خوبی هم گرفتم بدون استفاده از سهمیه خودمم موافق نیستم چون واقعا یه چیز بی خوده 

2825
2823
2791
2779
2792