2777
2789
عنوان

یه سوال

46 بازدید | 3 پست

اینکه میگن تو ازدواج قسمت نبود و....اگه قسمت نبود چرا تا دقیقه نود همه چی خیلی خوب جلو می‌ره و کارها درس پیش می‌ره اگه قسمت نشه از اول خوب پیش نمیره نه اینکه همه چی خوب پیش بره بعد بهم بخوره یا اگه قسمت نباشه خدا چرا دونفرو بهم نشون میده و کارهاشون هم خوب پیش می‌ره ولی دقیقه آخر داغ طرف رو تو دلت میزاره؟ 

زندگی پیچیده تر از این حرفاست که با یه کلمه ی قسمت نبود یا قسمت بود بشه تفسیرش کرد

قسمت و سرنوشت اینا هرچی که باشه میشه تغییرش داد و دست خود ادمه

اگه چیزی رو تغییر ندی  یعنی دوباره انتخابش کردی . . . . . . . .   you can trust me , I'm a good Witch 
زندگی پیچیده تر از این حرفاست که با یه کلمه ی قسمت نبود یا قسمت بود بشه تفسیرش کردقسمت و سرنوشت اینا ...

من یه نفر دوسش داشتم   تو یه محل کار بودیم صاحبکارم بود یه سال میشد ک پنهونی دوسش داشتم و اونم خیلی توجه میکرد تا اینکه بعد یه سال اجازه گرفت بیاد خواستگاری و بعد خواستگاری قرار شد زیر نظر خانواده آشنا بشیم تا سه ماه خوب بود ولی بدهی میلیاردی بالا آورد و کارها قفل شد کلا گره افتاد بعد تو این چهار ماه دوبار ما باهم دعوا کردیم اون گف ک احساس میکنم آه رل سابقم منو گرفته ک بدبیاری میارم کم مونده برم ازش حلالیت بگیرم...بعد سرد شد ازش دلیل پرسیدم گفت خودمم نمی‌دونم دارم چیکار میکنم تو دختر صاف و ساده ای هستی من کم مونده ورشکست بشم و شرایط خوب نیس یه فرد عصبی هستم تو آرومی...ولی میدونستم بهونه بود اون عذاب وجدان عشق سابقش رو داشت که احتمالا به اون برگشت من تاحالا همچین تجربه ای نداشتم ک انقد کسی رو دوست داشته باشم انقد تو قلبم باشه ولی اون همه چی رو خراب کرد 😔😔😔می‌دونم میگید لایق نیس و...ولی من روز به روز بدتر دلتنگ میشم روز به روز میگم چطور خراب کرد همه چی چرا پشیمون نشد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من یه نفر دوسش داشتم تو یه محل کار بودیم صاحبکارم بود یه سال میشد ک پنهونی دوسش داشتم و اونم خیلی ...

عزیزم با چیزایی که تعریف کردی بنظر من ثبات شخصیتی نداشته

اینم که میگه آه اون طرف ایشونو گرفته حرف مفته، پس چطور نترسیده که آه شما ایشونو بگیره و اینجوری باهات برخورد کرده؟؟؟

واقعا با چیزایی که گفتی همون بهتر که توی زندگیت نموند

دنبال بهترین باش تا برات اتفاق بیوقته عزیزم، ادم از زندگی ارامش میخواد و یه شخصی که ثبات داشته باشه

زمان که بگذره و طرزفکرت گسترده تر بشه خودت متوجه میشی که ایشون برای تو مناسب نبوده، بعضیا باید بیان توی زندگیمون تا شخصیتمون رشد پیدا کنن

همین شکست ها باعث میشه که شخصیت بهتری پیدا کنیم و زندگی بهتری برای خودمون بسازیم، ادم ملاک هاشو بهتر متوجه میشه و دنبال میکنه

به این قضیهبه این دید نگاه کن عزیزم تا کمتر اذیت بشی

اگه چیزی رو تغییر ندی  یعنی دوباره انتخابش کردی . . . . . . . .   you can trust me , I'm a good Witch