2777
2789
عنوان

بعد بچه دوم زندگیم کن فیکون شد

312 بازدید | 10 پست

دخترمو خیلی دوست دارم عشقمه ولی از وقتی هفت ماهه حامله بودم با شوهرم تصمیم گرفتیم دیگه رابطه نداشته باشیم قبلاً همه چی اوکی بود ما سیزده ساله ازدواج کردیم همه چی اوکی بود قبلش از اون موقع تا الان که بچم هفت ماهشه شوهرم انگار ازم فراریه محبت زیاد نمیکنه لمس اصلا رابطه شاید ماهی یه بار اونم فک کنم برا رفع تکلیف .البته بگم زایمان من مصادف شد با اینکه مریض شد یه تایمی و خیلی ضعیف شد .نمیدونم احساس میکنم یه چیزی شده 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بچه دوم کجای متن بود؟

ماه 7حاملگیش

شروع رژیم 8 مهر 1403...وزن اولیه 75....قد 160...از خدای مهربونم میخوام توی این راه کمکم کنه که مهر سال دیگه امضامو به روز کنم وبنویسم به وزن ایده آلم رسیدم...آاااامیــــــن🙏🏻🙏🏻🙏🏻

علتش رو ازش بپرس باهاش حرف بزن 

رفتارش چطوریه میتونی بفهمی 

به رحمانیت خدا ایمان دارم می‌دونم که منومیبینه صدامومیشنوه خواسته هام زیاده اما بزرگترینش یه خونه پرازارامش وخنده های بچه هامه باور دارم از ته ته قلبم خدا توی همین روزا یه خونه زیبا 🏠بهمون هدیه میده خدایا همیشه شکرگزارتم 🤲♥️♥️♥️اگرامضاموخوندی به همین حاجتم صلوات بفرست هدیه به امام زمان هرجا هستی امام زمان دستتو بگیره 🫶 

چجوری

باهاش صحبت کن. بگو نیاز به مهر و محبت داری، بگو بچه باعث شده یکم دور بشین از هم ولی خب، دلت میخواد صمیمیت بیشتری رو تجربه کنی،

لباس قشنگ بخر، غذای خوب بپز، در نهایت هم خودت شروع کننده باش که بخواد ترغیب بشه، اگه نشو و بی میل بود همچنان ی مشاور برین