2777
2789
فقط درس های اصلی رو ترمیم کنم کافیه بنظرتون؟؟

بنظرم درسایی که ضریب بالایی دارن رو ترمیم کن خیلی معدلو میبرن بالا مثلا بین ادبیات و فیزیک ، ادبیات که ضریبش بالاتره رو ترمیم کن که معدلت بالاتر بره

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب سال دیگش ک بدتر هم دوازدهم هست هم کنکور

اگه تابستون امسال دهم بخونه تا موقع ترمیم یادش میره ولی اگه تابستون امسال یازدهمو بخونه و در طول سال تحصیلی هم یازدهم و هم دوازدهمو بخونه هم میتونه نمرات یازدهمش خوب بشه و نیاز به ترمیم نداشته باشه هم رو کنکور تمرکز کنه 

بنظرم درسایی که ضریب بالایی دارن رو ترمیم کن خیلی معدلو میبرن بالا مثلا بین ادبیات و فیزیک ، ادبیات ...

بله من فکر میکردم درس های تخصصی تاثیر بیشتری دارن ممنونم 

بنظر شما دهم و یازدهمو میتونم تو این دوماه مونده تمام کنم؟؟

بنظر شما چکار کنم؟؟

بنظر من اگه میخوای ترمیم کنی اونایی ک ضریب بالا دارن رو تو همین سال یازدهم ترمیم کن چون یازدهم ۲۰ درصد نسبت به دوازدهم ضریبش کمتره 

دوازدهم بخوای ترمیم کنی خیلی سختت میشه چون هم سوالای دوازدهم سخت تره هم کنکور داری واقعا سختت میشه

اگه تابستون امسال دهم بخونه تا موقع ترمیم یادش میره ولی اگه تابستون امسال یازدهمو بخونه و در طول سال ...

خیلی ممنون موافقم 

بعد من میخواستم یک ماه دهمو تستی بخونم؟؟این کمکی میکنه بهم برای ترمیم؟؟

بله من فکر میکردم درس های تخصصی تاثیر بیشتری دارن ممنونم بنظر شما دهم و یازدهمو میتونم تو این دوماه ...

ببین کدوم درس ضریبش بیشتره اونارو ترمیم کن اره میتونی ولی تمرکزتو بزار رو یازدهم

اگه تابستون امسال دهم بخونه تا موقع ترمیم یادش میره ولی اگه تابستون امسال یازدهمو بخونه و در طول سال ...

ولی بنظر من اگه تو طول سال یازدهم رو بخونه و یکم دهم پایش هم قوی میشه چون واسه دوازدهم خوندن پایه قوی هم میخواد وقتی دهم رو بلد نیست سختش میشه دوازدهم 

بنظر من اگه میخوای ترمیم کنی اونایی ک ضریب بالا دارن رو تو همین سال یازدهم ترمیم کن چون یازدهم ۲۰ در ...

پس الان دهم و یازدهمو بخونم؟؟میتونم تو یک ماه دهمو تمام کنم و ماه آخر یازدهم رو بنظرتون؟؟یازدهم فقط درسای اصلی رو بخونم؟؟