2777
2789
عنوان

نماز شب

| مشاهده متن کامل بحث + 155 بازدید | 32 پست
قبول باشه عزیزم، اسمم زینب برای شفای بیماریم واینکه به زودی ازدواج کنم برام دعا کن 🥺

باشع قشنگم ب امید روزی ک خبر خش بهم بدی

♥️در کلاس درس خدا :اونی ک ناشکری میکنه :ردمیشه،اونی ک ناله میکنه :تجدید میشه،اونی ک صبر میکنه:قبول میشه،اونی ک شکر میکنه:شاگرد ممتاز میشه.♥️خدایا شکرت ♥️

عزیزم تو رو خدا دعام کن انشالله من و خواهرم شغلای دولتی با حقوقای خیلی بالا نصیبمون شه و همین روزا ب ...

چشم نفس

♥️در کلاس درس خدا :اونی ک ناشکری میکنه :ردمیشه،اونی ک ناله میکنه :تجدید میشه،اونی ک صبر میکنه:قبول میشه،اونی ک شکر میکنه:شاگرد ممتاز میشه.♥️خدایا شکرت ♥️

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

تو رو قرآن دعا کن خدا به من و عزیزانم آبرو و سلامتی و پولدار شدن و خوشحالی و آرامش و راحتی و آسایش و آزادی و زیبایی و خوشبخت و موفقیت بده انشالله و هیچ وقت محتاج هیشکی نشیم من و عزیزانم و هر کی در حقمون ظلم کرد و آزارمون داد و تهمت زد و آبرومونو برد انشالله حضرت عباس و نفیسه خاتون جواب اون ظالما رو همین روزا بده و الهی این ظالما تقاص پس بدن 😭💔

ما به فضای مجازیی پناه می بریم که از سختیای دنیای واقعی خلاص شیم...
نا امیدمممممم کاش معجزه بشه

ناامید نباش ناامیدی کار شیطونه حق بهت منم خودم ی وقتای ناامید میشم ولی چیکار کنم بازم توکل ب همون بالایی

تو رو خدا دعا کن پدرم خود خواه و بدجنس و بد دل و بد ذات نباشه و خیلی دلسوز و خوب و مهربون شه باهامون و بره خبرمرگش کار کنه واقعا بدجنسه😓😭

تاپیکامو بخون گلم😫😫

تو رو قرآن دعا کن خدا به من و عزیزانم آبرو و سلامتی و پولدار شدن و خوشحالی و آرامش و راحتی و آسایش و ...

حالتو میفهمم قشنگم ظلم خیلی بده من خودم کشیدم ولی واگذار کن همه اون ادما رو ب چادر خاکی حضرت زهرا ببین چطور پاشو میخورند چشم عزیزم حتمان دعا میکنم

تو رو خدا دعا کن پدرم خود خواه و بدجنس و بد دل و بد ذات نباشه و خیلی دلسوز و خوب و مهربون شه باهامون ...

تو رو خدا دعا کن پدرم کولی و بد اخلاق و بددهن نباشه و کتکمون نزنه و فحشمون نده و تهمت نزنه بهمون و آبرومونو نبره و ناراحتمون نکنه و گولمون نزنه و زن دوم و... نگیره و اهل خساست و ظلم و خیانت نباشه برا من و عزبزانم و خونه زندانیمون نکنه انشالله 😭

اسی جون مرسی دعامون میکنی خیر ببینی الهی و خدا هر چی میخوای بهت بده😭⁦❤️⁩🤲

باشع عشقم حتمان

تو رو خدا دعا کن پدرم کولی و بد اخلاق و بددهن نباشه و کتکمون نزنه و فحشمون نده و تهمت نزنه بهمون و آ ...

باش نفس حتمان خدا اهلش کنه

فاطمه،واسه ازدواجم دعا کن عزیزم یه بخت خوب قسمتم بشهانشاالله که تو هم حاجت روا بشی،هرچی از خدا میخوا ...

حتمان عزیزم منم دلم ی بخت خب میخاد درکت میکنم

تو رو خدا دعا کن پدرم خود خواه و بدجنس و بد دل و بد ذات نباشه و خیلی دلسوز و خوب و مهربون شه باهامون ...

خوندم قشنگم حتمان دعا میکنم اگ لایق باشم