2821
2789
عنوان

نماز شب

| مشاهده متن کامل بحث + 154 بازدید | 32 پست
قبول باشه عزیزم، اسمم زینب برای شفای بیماریم واینکه به زودی ازدواج کنم برام دعا کن 🥺

باشع قشنگم ب امید روزی ک خبر خش بهم بدی

♥️در کلاس درس خدا :اونی ک ناشکری میکنه :ردمیشه،اونی ک ناله میکنه :تجدید میشه،اونی ک صبر میکنه:قبول میشه،اونی ک شکر میکنه:شاگرد ممتاز میشه.♥️خدایا شکرت ♥️

عزیزم تو رو خدا دعام کن انشالله من و خواهرم شغلای دولتی با حقوقای خیلی بالا نصیبمون شه و همین روزا ب ...

چشم نفس

♥️در کلاس درس خدا :اونی ک ناشکری میکنه :ردمیشه،اونی ک ناله میکنه :تجدید میشه،اونی ک صبر میکنه:قبول میشه،اونی ک شکر میکنه:شاگرد ممتاز میشه.♥️خدایا شکرت ♥️

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

تو رو قرآن دعا کن خدا به من و عزیزانم آبرو و سلامتی و پولدار شدن و خوشحالی و آرامش و راحتی و آسایش و آزادی و زیبایی و خوشبخت و موفقیت بده انشالله و هیچ وقت محتاج هیشکی نشیم من و عزیزانم و هر کی در حقمون ظلم کرد و آزارمون داد و تهمت زد و آبرومونو برد انشالله حضرت عباس و نفیسه خاتون جواب اون ظالما رو همین روزا بده و الهی این ظالما تقاص پس بدن 😭💔

ما به فضای مجازیی پناه می بریم که از سختیای دنیای واقعی خلاص شیم...
نا امیدمممممم کاش معجزه بشه

ناامید نباش ناامیدی کار شیطونه حق بهت منم خودم ی وقتای ناامید میشم ولی چیکار کنم بازم توکل ب همون بالایی

تو رو خدا دعا کن پدرم خود خواه و بدجنس و بد دل و بد ذات نباشه و خیلی دلسوز و خوب و مهربون شه باهامون و بره خبرمرگش کار کنه واقعا بدجنسه😓😭

تاپیکامو بخون گلم😫😫

تو رو قرآن دعا کن خدا به من و عزیزانم آبرو و سلامتی و پولدار شدن و خوشحالی و آرامش و راحتی و آسایش و ...

حالتو میفهمم قشنگم ظلم خیلی بده من خودم کشیدم ولی واگذار کن همه اون ادما رو ب چادر خاکی حضرت زهرا ببین چطور پاشو میخورند چشم عزیزم حتمان دعا میکنم

تو رو خدا دعا کن پدرم خود خواه و بدجنس و بد دل و بد ذات نباشه و خیلی دلسوز و خوب و مهربون شه باهامون ...

تو رو خدا دعا کن پدرم کولی و بد اخلاق و بددهن نباشه و کتکمون نزنه و فحشمون نده و تهمت نزنه بهمون و آبرومونو نبره و ناراحتمون نکنه و گولمون نزنه و زن دوم و... نگیره و اهل خساست و ظلم و خیانت نباشه برا من و عزبزانم و خونه زندانیمون نکنه انشالله 😭

اسی جون مرسی دعامون میکنی خیر ببینی الهی و خدا هر چی میخوای بهت بده😭⁦❤️⁩🤲

باشع عشقم حتمان

تو رو خدا دعا کن پدرم کولی و بد اخلاق و بددهن نباشه و کتکمون نزنه و فحشمون نده و تهمت نزنه بهمون و آ ...

باش نفس حتمان خدا اهلش کنه

فاطمه،واسه ازدواجم دعا کن عزیزم یه بخت خوب قسمتم بشهانشاالله که تو هم حاجت روا بشی،هرچی از خدا میخوا ...

حتمان عزیزم منم دلم ی بخت خب میخاد درکت میکنم

تو رو خدا دعا کن پدرم خود خواه و بدجنس و بد دل و بد ذات نباشه و خیلی دلسوز و خوب و مهربون شه باهامون ...

خوندم قشنگم حتمان دعا میکنم اگ لایق باشم

2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

🩸عقب افتادن

aydaaa79 | 11 دقیقه پیش

پروردگارم

لیتیم | 10 دقیقه پیش
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز