2777
2789
عنوان

اساسا باید دستی به زندگیم بکشم

222 بازدید | 19 پست

اینطور نمیشه

روز ها مثل برق میره

عمرم داره دود میشه

خودم علاف چیزای چرت کردم

واسه کسب مهارت هام هی امروز و فردا میکنم

به خودم میام میبینم یهو شد آخر شهریور و دوباره ترم جدید شروع میشه

حداقل تا اون موقع با استارت خیلی چیزا رو زده باشم

حال بدمم دقیقا بخاطر این چیزاست

جوری که تفریح و فیلم و اینا دیگه بهم نمیچسبه 

چرا؟

چون کارای اصلیم مونده

فیلم زمانی حال میده که کل روز رو کار مفید کردی، خودتو ارتقا دادی... حالا خسته شدی میای فیلم میبینی

قشنگ بهت می‌چسبه

نه الان...

خواب شب و صبحمم حتی قاطی شده

صبحا به زور ۹ و خورده ای پا میشم

شبا نزدیک ۲ میخوابم

چه وضعشه اصلا اه 

آخرین پرنده را هم رها کرده‌ام ؛ اما هنوز غمگینم چیزی در این قفس خالی هست که آزاد نمیشود✨🕊

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همینکه فهمیدی خیلی جلویی پس استارتش رو بزن

همسن هام همین حالا کلی جلو ان

ولی من...

خداکنه وضعم درست شه و بتونم با برنامه باشم

آخرین پرنده را هم رها کرده‌ام ؛ اما هنوز غمگینم چیزی در این قفس خالی هست که آزاد نمیشود✨🕊
منم مثل تو میخوام هدف واسه خودم تعیین کنم انجامشون بدم

اصلا اینقدر ناراحتم🤦🏻‍♀️

چرا خودتو با بقیه مقایسه میکنی، اینجوری باشه از خیلیا هم جلوتری، من همسن توئم هنوز نرفتم دانشگاه، ولی اصلا احساس نمیکنم عقبم، مگه مسابقست

Am my demon.. حسبـی الله🎐🎑

اصلا اینقدر ناراحتم🤦🏻‍♀️

ناراحت نباش حداقل تو انگاری وضعت از من بهتره من دوسال پشت کنکور موندم و الان منتظرم نتایج بیاد ببینم چیکار کردم 

حداقل تو الان دانشجویی اما من ...

چرا خودتو با بقیه مقایسه میکنی، اینجوری باشه از خیلیا هم جلوتری، من همسن توئم هنوز نرفتم دانشگاه، ول ...

🥲🥲🥲

ناراحت نباش حداقل تو انگاری وضعت از من بهتره من دوسال پشت کنکور موندم و الان منتظرم نتایج بیاد ببینم ...

نمیدونم روت ریپ خورد یا نه

ولی منم مهارت نداشته باشم بیکار میشم