گوگولیییییییا مدیر عضویت: 1401/05/31 تعداد پست: 1542 عنوان جنب و مسجد | مشاهده متن کامل بحث + 1012 بازدید | 58 پست یه اتفاقی افتاد که الان باید غسل کنم🥲 ولی یکی از بستگان الان مرده(عههه ریدم به این شانس) هیچی دیگه الان باید بریم مسجد چه غلطی بکنم🥲 الان نشستیم تو ماشین در راه مسجد کاربری دست دونفره کارآگاه نشید🫀. 1403/05/05 | 16:15 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
نگاربهار عضویت: 1401/09/11 تعداد پست: 7847 بابا دم در مامان بابام نشسته بودن بوق میزدن ای بابا از دست کارهای این مامان باباهاچاره اینه بگی پریودم نمی تونم وارد بشم همینن که دست از سرت بردارن
زهرا۱۳۶۵ عضویت: 1397/04/03 تعداد پست: 6469 نشد متوجه ای؟ کاملا متوجه ام شما دنبال توجیح کار اشتباهتی .گناهشم گردن خودت اللهم عجل لولیک الفرج🤲🤲 .سید محمدرضا ومهنا سادات عشقای مامان دوستتون دارم😘 دوستان گرامی همه باهم هوای آب رو داشته باشیم
پندپارسی عضویت: 1403/02/10 تعداد پست: 4319 آهان برم توی دستشویی غسل کنم؟ منظورم اینه آب داره دختر عموم خونش حمام نداشت ماه رمضون میخواست روزه بگیره میرفت تو دستشویی غسل میکرد کسی نفهمه
گوگولیییییییا مدیر استارتر عضویت: 1401/05/31 تعداد پست: 1542 بیخود مجبورم نداره کارت حرامه میگن فقط اضطرار اونم در حدی که از یه در بری از در دیگه خارج بشی اونم د ... عزیزم شما نمیفهمی من چی میگم میت کسی رو نداره پذیرایی کنهمامانم گفت بیا بعدم نشست توی ماشین دم در بوقققققق میزد که بیام میفهمی کاربری دست دونفره کارآگاه نشید🫀.
گوگولیییییییا مدیر استارتر عضویت: 1401/05/31 تعداد پست: 1542 منظورم اینه آب داره دختر عموم خونش حمام نداشت ماه رمضون میخواست روزه بگیره میرفت تو دستشویی غسل میک ... من نمیرم دستشویی مسجد غسل کنم 😐اینجا جایی برای گرفتن غسل ندارع پس تیمم درسته کاربری دست دونفره کارآگاه نشید🫀.
زهرا۱۳۶۵ عضویت: 1397/04/03 تعداد پست: 6469 عزیزم شما نمیفهمی من چی میگم میت کسی رو نداره پذیرایی کنهمامانم گفت بیا بعدم نشست توی ماشین دم در ب ... بگو پریودم اینا بهونست عزیزم یا توصیح بده ۵ دقیقه وایسید دوش بگیرم برو غسل کن اللهم عجل لولیک الفرج🤲🤲 .سید محمدرضا ومهنا سادات عشقای مامان دوستتون دارم😘 دوستان گرامی همه باهم هوای آب رو داشته باشیم
شڪلآت_صورتی عضویت: 1400/12/24 تعداد پست: 165 عزیزم شما نمیفهمی من چی میگم میت کسی رو نداره پذیرایی کنهمامانم گفت بیا بعدم نشست توی ماشین دم در ب ... خوب مامانت نمیدونه تو پریودی؟؟؟چرا جواب اینو نمیدی که بهت میگن بگو پریودم
گوگولیییییییا مدیر استارتر عضویت: 1401/05/31 تعداد پست: 1542 بگو پریودم اینا بهونست عزیزم یا توصیح بده ۵ دقیقه وایسید دوش بگیرم برو غسل کن الان توی راهم بهونم چیه دقیقا کاربری دست دونفره کارآگاه نشید🫀.
پندپارسی عضویت: 1403/02/10 تعداد پست: 4319 من نمیرم دستشویی مسجد غسل کنم 😐اینجا جایی برای گرفتن غسل ندارع پس تیمم درسته دیگه خودت علامه ای عزیز چرا سوال میپرسی
گوگولیییییییا مدیر استارتر عضویت: 1401/05/31 تعداد پست: 1542 خوب مامانت نمیدونه تو پریودی؟؟؟چرا جواب اینو نمیدی که بهت میگن بگو پریودم چون پریود نیستم کاربری دست دونفره کارآگاه نشید🫀.
شڪلآت_صورتی عضویت: 1400/12/24 تعداد پست: 165 خوب مامانت نمیدونه تو پریودی؟؟؟چرا جواب اینو نمیدی که بهت میگن بگو پریودم برو حسینیه بگو پریودم گناه داره نرو مسجد و نجس نکن
گوگولیییییییا مدیر استارتر عضویت: 1401/05/31 تعداد پست: 1542 برو حسینیه بگو پریودم گناه داره نرو مسجد و نجس نکن مگه نجس میشه 😑 کاربری دست دونفره کارآگاه نشید🫀.
شڪلآت_صورتی عضویت: 1400/12/24 تعداد پست: 165 چون پریود نیستم آهان تموم شده غسل نکردی خوب بگو غسل نکردم
eelham عضویت: 1393/12/11 تعداد پست: 4764 دقیقا من این مشکلو با دخترم دارم که نمیدونم چجوری باهاش مطرح کنم که اگه جنب هستی باید بگی باید غسل کنی🥲🥲 هان ای عقاب عشق ، از پشت قله های مه آلود دور دست ، پرواز کن به دشت غم اگیز عمر من ، آنجا ببر مرا که شرابم نمیبرد .....