2821
2789
عنوان

جنب و مسجد

| مشاهده متن کامل بحث + 1061 بازدید | 58 پست
نشد متوجه ای؟

کاملا متوجه ام شما دنبال توجیح کار اشتباهتی .گناهشم گردن خودت

اللهم عجل لولیک الفرج .قطعا اون لبنانی و عراقی و یمنی و اسپانیایی و امریکاییو...هر آزاده ای از هرجای جهان که علیه جنگ ایران واکنش نشون داد برای من هموطن تر از توی مثلا ایرانی که خواهان جنگ علیه کشورت هستی .کلاهتو بذار بالاتر بی غیرت😏

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

بیخود مجبورم نداره کارت حرامه میگن فقط اضطرار اونم در حدی که از یه در بری از در دیگه خارج بشی اونم د ...

عزیزم شما نمی‌فهمی من چی میگم 

میت کسی رو نداره پذیرایی کنه

مامانم گفت بیا بعدم نشست توی ماشین دم در بوقققققق میزد که بیام میفهمی 

کاربری دست دونفره  کارآگاه نشید🫀.

منظورم اینه آب داره دختر عموم خونش حمام نداشت ماه رمضون میخواست روزه بگیره می‌رفت تو دستشویی غسل میک ...

من نمیرم دستشویی مسجد غسل کنم 😐

اینجا جایی برای گرفتن غسل ندارع پس تیمم درسته

کاربری دست دونفره  کارآگاه نشید🫀.

عزیزم شما نمی‌فهمی من چی میگم میت کسی رو نداره پذیرایی کنهمامانم گفت بیا بعدم نشست توی ماشین دم در ب ...

بگو پریودم اینا بهونست عزیزم یا توصیح بده ۵ دقیقه وایسید دوش بگیرم برو غسل کن

اللهم عجل لولیک الفرج .قطعا اون لبنانی و عراقی و یمنی و اسپانیایی و امریکاییو...هر آزاده ای از هرجای جهان که علیه جنگ ایران واکنش نشون داد برای من هموطن تر از توی مثلا ایرانی که خواهان جنگ علیه کشورت هستی .کلاهتو بذار بالاتر بی غیرت😏

دقیقا من این مشکلو با دخترم دارم که نمیدونم چجوری باهاش مطرح کنم که اگه جنب هستی باید بگی باید غسل کنی🥲🥲

هان ای عقاب عشق ، از پشت قله های مه آلود دور دست ، پرواز کن به دشت غم اگیز عمر من ، آنجا ببر مرا که شرابم نمیبرد .....
2829
2828

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

سلام سلام

ziba_jooni | 13 ساعت پیش
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز