2777
2789
عنوان

جنب و مسجد

| مشاهده متن کامل بحث + 1012 بازدید | 58 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا نمیتونی اون گناه رو ترک کنی؟

میخای ها ولی اراده نمیتونی بکنی 

جوجه سفید من تو قشنگترین هدیه امسالم بودی بقول همه تو عیدی امسال من از طرف خدایی♥️الهی قربون خنده هات برم من من همون دختر لوس خانواده..همسر لجباز و غرغرو و یکدنده..عروس پر از شیطنت و زود رنج ام که برا تو صبورترین و قوی ترین مامانم♥️الهی خدا تورو برامون حفظ کنه..دوست داشتین ممنون میشم برا پسرم صلوات بفرستین و بهم بگین منم براتون صلوات کبیره بخونم💟

نباید بری مجبوری دیگه چیه .بگو پریودم نمیتونم بیام وا

اللهم عجل لولیک الفرج🤲🤲    .سید محمدرضا ومهنا سادات عشقای مامان دوستتون دارم😘   دوستان گرامی همه باهم هوای  آب رو داشته باشیم 
این مسجده از شانس من

یه قسمتی تو همه مسجدها هست که خطبه مسجد نخوندن و بعش میگن حسینیه مسجد خانم های پریود نیرن اونجا شمام برو همونجا همه مسجدا هم دارن 

😍آه باران باران    شیشه پنجره را باران شست    از دل من اما چه کسی یاد تو را خواهد شست؟؟😍
بله اون که میشه چون الان که نمیتونم وسط مسجد برم دوش بگیرم

این سهل انگاری شماست مسجد دستشویی داره دستشویی هم آب الکی خودتو گول نزن میخوای بری برو داخل مسجد اما با این کارت مسجد رو نجس می‌کنی باید کل مسجد رو آب بکشی تازه اون دنیام جواب بدی 

تازه تن مرده بدبخت رو تو گور میلرزونی با این کارت .حالا ۵دقیقه غسل میکردی بعد میرفتی

اللهم عجل لولیک الفرج🤲🤲    .سید محمدرضا ومهنا سادات عشقای مامان دوستتون دارم😘   دوستان گرامی همه باهم هوای  آب رو داشته باشیم 
بابا مجبورم مامانم مجبورم کرده

بیخود مجبورم نداره کارت حرامه میگن فقط اضطرار اونم در حدی که از یه در بری از در دیگه خارج بشی اونم دره حد چند ثانیه نه بری بمونی