2821
2789
عنوان

خاستگار

111 بازدید | 11 پست

سلام بچها میشه کمکم کنید 😢من ۲۵سالمه دانشجوم خیلی کم خاستگار دارم زشت نیستم چهرم معمولیه الان ی خاستگار جدی دارم وضعش خیلی خوبه خودشم از همه لحاظ خوبه هم مالی هم ظاهری فقط این ک زن داشته طلاق داده ی پسرم داره ک یکم مشکل داره 

الان میگه بهم جواب بده بله یا ن گیر کردمذ😢

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

اینکه زن داره و یک پسر یکم مشکله؟

اگر بچه نداشت بهتر بود ولی زنش ولش نمیکنه حتی اگر ازین متنفر باشه وقتی ببینه تو اومدی کرمش بیدار میشه و زندگیتو خراب میکنع 

از قدیم میگن به زن طلاق داده سنگ بده واسه همینه 

نه 

از تاریخ ۳۱ شهریور ۱۴۰۳ کاربری دست من بوده. نمیدونم به سمت چی داریم میریم ولی سرعتمون خیلی زیاده.🫠 میگویند آزادی...بله من هم میگویم آزادی،ولی با مجوز من.شما آزادید تا فرمان مرا بپذیرید.تا سکوت کنید با دهان باز.من نگهبان صلحم...

ما تو فامیل ۳۰ به بالا داریم تو میخوای ۲۵ سالگی بخاطر سنت باش ازدواج کنی؟

از تاریخ ۳۱ شهریور ۱۴۰۳ کاربری دست من بوده. نمیدونم به سمت چی داریم میریم ولی سرعتمون خیلی زیاده.🫠 میگویند آزادی...بله من هم میگویم آزادی،ولی با مجوز من.شما آزادید تا فرمان مرا بپذیرید.تا سکوت کنید با دهان باز.من نگهبان صلحم...

2828
2791
2779
2792