2821
2789
عنوان

خاستگار

109 بازدید | 11 پست

سلام بچها میشه کمکم کنید 😢من ۲۵سالمه دانشجوم خیلی کم خاستگار دارم زشت نیستم چهرم معمولیه الان ی خاستگار جدی دارم وضعش خیلی خوبه خودشم از همه لحاظ خوبه هم مالی هم ظاهری فقط این ک زن داشته طلاق داده ی پسرم داره ک یکم مشکل داره 

الان میگه بهم جواب بده بله یا ن گیر کردمذ😢

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اینکه زن داره و یک پسر یکم مشکله؟

اگر بچه نداشت بهتر بود ولی زنش ولش نمیکنه حتی اگر ازین متنفر باشه وقتی ببینه تو اومدی کرمش بیدار میشه و زندگیتو خراب میکنع 

از قدیم میگن به زن طلاق داده سنگ بده واسه همینه 

نه 

از تاریخ ۳۱ شهریور ۱۴۰۳ کاربری دست من بوده. نمیدونم به سمت چی داریم میریم ولی سرعتمون خیلی زیاده.🫠 میگویند آزادی...بله من هم میگویم آزادی،ولی با مجوز من.شما آزادید تا فرمان مرا بپذیرید.تا سکوت کنید با دهان باز.من نگهبان صلحم...

ما تو فامیل ۳۰ به بالا داریم تو میخوای ۲۵ سالگی بخاطر سنت باش ازدواج کنی؟

از تاریخ ۳۱ شهریور ۱۴۰۳ کاربری دست من بوده. نمیدونم به سمت چی داریم میریم ولی سرعتمون خیلی زیاده.🫠 میگویند آزادی...بله من هم میگویم آزادی،ولی با مجوز من.شما آزادید تا فرمان مرا بپذیرید.تا سکوت کنید با دهان باز.من نگهبان صلحم...