2777
2789
عنوان

سرطان دهان

216 بازدید | 17 پست

کسی اطلاعی داره؟؟

دلمو مهمون یه آیت الکرسی کنید برا خوب شدن شوهرم .خدایا معجزه کن پایان صبر مرا .این کاربری از امروز می‌خواهد بیشتر امیدوار باشد به حکمت پروردگارش.خدایا کمکم کن این زندگی سخت تر از آن است که فکر میکردم .من بد کسی رو نمی‌خواهم بد منو نخواه پروردگارم ❤️خدایا من همه زورمو زدم بقیشو تو درست کن خدایا

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

گلم شیمی هم گفته باید بشه ؟؟

شاید ۳ جلسه شیمی ضعیف 

۳۰ جلسه پرتو 

جراحش شیرخدا بود 

آنگولوژیست هم کاظمیان 

خیلی خیلی میترسم

دلمو مهمون یه آیت الکرسی کنید برا خوب شدن شوهرم .خدایا معجزه کن پایان صبر مرا .این کاربری از امروز می‌خواهد بیشتر امیدوار باشد به حکمت پروردگارش.خدایا کمکم کن این زندگی سخت تر از آن است که فکر میکردم .من بد کسی رو نمی‌خواهم بد منو نخواه پروردگارم ❤️خدایا من همه زورمو زدم بقیشو تو درست کن خدایا

گلم شیمی هم گفته باید بشه ؟؟

زوشا میشه یه لحظه بیای؟

شاید ۳ جلسه شیمی ضعیف ۳۰ جلسه پرتو جراحش شیرخدا بود آنگولوژیست هم کاظمیان خیلی خیلی میترسم

توکلت به خدا باشه گلم از روز اولشم بهتر میشه انشاالله 

مامانم نزدیک دو سال درگیر بود چندین جلسه شیمی چقدر آمپول بعد جراحی شد بعدم سی جلسه پرتو دوباره دکتر ۱۱ تا آمپول شیمی براش نوشت که هنوزم داره میزنه تو بیمارستان بخش شیمی باید بزنه  سه  هفته یکبار خیلی مامانم اذیت شد چون مشکل قلبی داشت مرتب اکو آزمایش 

توکلت به خدا باشه گلم از روز اولشم بهتر میشه انشاالله مامانم نزدیک دو سال درگیر بود چندین جلسه شیمی ...

انشاالله همیشه سایشون مستدام باشه

میتونم اسم جراحشون و بپرسم و دکتر پرتو

انشاالله همیشه سایشون مستدام باشهمیتونم اسم جراحشون و بپرسم و دکتر پرتو

مرسی انشاالله 

ما اهوازیم جراحشون دکتر عواطفی دکتر پرتو خانم دکتر بریهی دکتر دارو و شیمی آقای دکتر رستگار 

مرسی انشاالله ما اهوازیم جراحشون دکتر عواطفی دکتر پرتو خانم دکتر بریهی دکتر دارو و شیمی آقای دکتر رس ...

برا کم کردن عوارض پرتو چیکار میکردین 

غذا جی خوبع 

عوارض پرت چن وقت بعد تموم شدن از بین نیره

برا کم کردن عوارض پرتو چیکار میکردین غذا جی خوبع عوارض پرت چن وقت بعد تموم شدن از بین نیره

ببین تا میتونی به شوهرت روحیه بده خیلی مهمه 

غذا دکتر به مامانم گفت همه چی میتونی بخوری اما مامانم کلا کم غذاست عوارشم دکتر پماد یا ژل میده که اون زخم ها از بین بره 

ببین تا میتونی به شوهرت روحیه بده خیلی مهمه غذا دکتر به مامانم گفت همه چی میتونی بخوری اما مامانم کل ...

خیلی مننون به سوالاتم جواب دادی