2777
2789
عنوان

دوستان شمالی.‌..

213 بازدید | 9 پست

سلام

دوستان شمالی بخصوص گیلانی؛داخل ایام تاسوعا و عاشورا که مهرماه میشه تفریحات ساحلی و آبی شمال برقراره یا خیر؟

کلا حال و هوای اون موقعه شمال بدرد مسافرت میخوره یا فقط عزاداری هست؟ 

راستی اواخر شهریور هوا چطور هست؟

دوستان برای سلامتی جنینم و سالم بدنیا اومدنش؛لطفا صلوات بفرستید...♡گر نگهدار من آنست که من میدانم؛شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد😍♡

تفریحات و اطلاع ندارم اما اواخر شهریور معمولا هوای ابریه و خنکتر میشه   

زندگی دنباله ای از تغییرات خود به خود و طبیعی است. با آن ها مقاومت نکن که تنها باعث ایجاد غم می شود. بگذار واقعیت واقعیت باشد. بگذار چیزها در مسیری طبیعی در هر جهت که می خواهند به جلو حرکت کنند.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

تفریحات و اطلاع ندارم اما اواخر شهریور معمولا هوای ابریه و خنکتر میشه    

خوب عزیزم حال و هوای اون موقع شمال چطوریه؟ همش فازه عزاداری هست یعنی؟

دوستان برای سلامتی جنینم و سالم بدنیا اومدنش؛لطفا صلوات بفرستید...♡گر نگهدار من آنست که من میدانم؛شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد😍♡
خوب عزیزم حال و هوای اون موقع شمال چطوریه؟ همش فازه برداری هست یعنی؟

نه اینجا فقط روز اول محرم و عاشورا تاسوعا خیلی شلوغه همه جا هم بازه به جز همین چند روز عزاداری چون دسته و هیئت میبرن البته گیلان و نمیدونم اما رامسر که اینجوریه

زندگی دنباله ای از تغییرات خود به خود و طبیعی است. با آن ها مقاومت نکن که تنها باعث ایجاد غم می شود. بگذار واقعیت واقعیت باشد. بگذار چیزها در مسیری طبیعی در هر جهت که می خواهند به جلو حرکت کنند.

من بابلسر رو میدونم شلوغ نیست و عذا داری هم فقط تاسوعا و عاشوراست اما اینکه طرح دریا تا ۲۵ شهریور تموم میشه

خدایا هر جایی برای نوشتن باشه مینویسم شکرت چون از شکرگذاری تو معجزه ها دیدم

من شرق گیلان بزرگ شدم  ،خود تاسوعا عاشورا همه جا عزاداریه اما بعدش زندگی عادی ،برای شنا هم اگه هوا خوب بود رامدشت رودسر خیلی تمیزوعالیه،ماهم دقیقا همونموقع میخوایم بریم شمال

❤️لایکم نکن مهربون❤️  
من شرق گیلان بزرگ شدم  ،خود تاسوعا عاشورا همه جا عزاداریه اما بعدش زندگی عادی ،برای شنا هم اگه ...

عزیزم یعنی روز تاسوعا و عاشورا هیچ جا باز نیست برای تفریحات ساحلی و تله کابین و زیپ لاین و.....؟ 

چند روز قبل از تاسوعا و عاشورا چی؛ منظورم ار اول محرم تا قبل از تاسوعا و عاشوراست؟

روز تاسوعا عاشورا بخصوص عاشورا تفریحات احتمالا باز نباشه ولی روزای قبل و بعدش عادیه البته شهر رنگ عذاداری داره ولی اونطور نیست كه از كار و زندگی بندازه بیشتر دسته ها و هیات هم شب برنامه دارن

من در آغوش امن خداوندم😊
عزیزم یعنی روز تاسوعا و عاشورا هیچ جا باز نیست برای تفریحات ساحلی و تله کابین و زیپ لاین و.....؟&nbs ...

فقط اون دوروز تاسوعا عاشورا معمولا کسی تفریح نمیره بقیه روزا بنظرم باید باز باشه ،ماهم همونموقع داریم میریم تعطیلات نمیشه که ببندن

❤️لایکم نکن مهربون❤️