2777
2789
عنوان

فحش همسایه

191 بازدید | 6 پست

سلام

مرد همسایه پایینی به دختر همسایه روبروییمون فحش داد بهش گفت گ و ه خوردی دختره طفلک اینقدر ناراحت شد که اشکاش بند نمیومد و دستاش میلرزید من دلداریش دادم ولی واقعا دختره گناه داشت حرف بدی هم نزد گفت چرا همه واحدها اب دارند ما نداریم پس ما پول اب و پمپ نمیدیم طفلک دختره الان توی واحد ماس

نمیدونم چرا این مرده اینقدر با این دختره بده واقعا هر جا میشینه بدی ازش میگه 

دلم غمگین است اما چیزی درونم فریاد می‌زند فردا روز بهتری خواهد بود ناامید نباش

اینم بگم که ما روبرویشون هستیم و اب داریم ولی اینا ندارن خب منم بودم پول اب و پمپ نمیدادم چون اینا فقط اب ندارن و چون پدرشون هم فوت شده و مردی نیست با اینا صحبت کنه دارن بهشون زور میگن دلم خیلی براشون میسوزه

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

خب نذارین زور بگن بهشون اگ راجب به آب کمکی از دست همسایه ها ساخته اس جمع شید و کمکشون کنید

این یارو بی ادبه فحش میده هیچکسی بهش هیچی نمیگه ولی خیلی بد سر دختره طفلک که پدرش هم فوت شده داد کشید گفت گ و ه خوردی چند بار هم گفت دختره چقدر گریه کرد میگفت من توهین نکردم ولی شما بهم فحش دادین راستش همسایه ها به دختره گفتن که همشون اب دارن و ابشون قطع نمیشه و گفتن که این اقا با شما دشمنه و همش ازتون به همه بدگویی میکنه خب دختره هم گفت چه دشمنی با ما دارید همه میگن اب دارن ولی ما نداریم مرده خیلی بد جوابشو داد خاک توسر همچین مردایی 

خدا کنه خدا برای زن و دخترشون تلافی کنه

این یارو بی ادبه فحش میده هیچکسی بهش هیچی نمیگه ولی خیلی بد سر دختره طفلک که پدرش هم فوت شده داد کشی ...

پس قلدر محله.‌.‌اون دختر خانم هم ک سایه مرد بالاسرش نیست خوشش میاد زور بگه ..بجز یه مرد کسی نمیتونه به این دختر خانم کمک کنه مگ یه ریش سفیدی معتمد محلی بره با اون آقا صحبت کنه.

پس قلدر محله.‌.‌اون دختر خانم هم ک سایه مرد بالاسرش نیست خوشش میاد زور بگه ..بجز یه مرد کسی نمیتونه ...

اره طفلک دختره دلم براش خیلی سوخت مثل ابر گریه میگرد مرتیکه هم عین خیالش نبود