2777
2789
عنوان

کیک خونگی و مو

206 بازدید | 11 پست

من کیک خونگب درست میکنم برای مشتری ۳.۴ روز پیش به ی مشتری کیک دادم پیام داد گف توش مو بود واقعا عصابم خورده و بی انگیزه شدم من خیلی رعایت میکنم از کلاه و دست کش و روپوش بگیر تا نظافت محیط کار ولی از اون روز واقعا ناراحت و شرمنده ام اصن از فکرم نمیره بیرون و بی انگیزه شدم هی میگم نکنه بازم پیش بیاد تو این ۱.۲ سال اولین بار بود نمیدونم چیکارکنم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اتفاقه دیگه پیش میادبیشتر دقت کنکارت روی میز باشهروی زمین انجام نده

من اصن رو زمین کار نمیکنم ک رو میزه میزم هرروز قبل کار دستمال میکشم وسط کارم هی با دستمال تمیز دستمال میکشم 

یه احتمالم بده شاید مثلا توی آردت مو بوده

آرد چندین بار الک میشه 

ایراد ندارد استارتر عزیز،دیگ تو کارای کارخونه ای هم اشتباه پیش میاد چ برسه ب خونگی ک همش با دست انجام میشه 

منم کیک خونگی ی مدت میپختم و کارمم واقعا حرفه ای انجام میدادم اما تحمل سختیاشو نداشتم دیدم نمی ارزید این همه خستگی با این قیمتا،واسه همین بهت خداقوت میگم ک توی این اوضاع داری ادامه میدی❤️کسب و کارت پر برکت

وقتی میام نی نی سایت ی صلوات شمار دستم میگیرم و با نام و یاد خدا شروع میکنم ب صلوات فرستادن😁