2777
2789
عنوان

لطفا کمکم کنید

43 بازدید | 9 پست

سلام دوستان من خیلی گرفتارم به هر کی خوبی میکنم بدی میبینم به هرکی محبت میکنم ظلم میبینم خدا شاهده یادم نمیاد حق با من باشه صد در صد وبه حقم برسم همیشه حقم ضایع شده واونی که مقصر بوده هم ظلمش رو کرده هم کارش پیش رفته دیگه خسته شدم خدا صدامو نمیشنوه الان یه ساله دارم ناله میکنم صدلش میزنم هیییچ اثری نداره خودم رفتم حقم رو بگیرم کاملا ورق برگشت ومث همیشه من مقصر شدم وحفم از این رفت به نظرتون گره کارم کجاس....

لطفا مخالفا ریپلای نکنن این سایت برای عموم نظرها ازاده 

ادمای سمی انتخاب میکنی من خودم رفیق دارم صد محبت میذارم اونم میذاره دلیل نمیشه ولی خیلی خیلی کمیابههه

همیشه دعاکنید: چشمانی داشته باشید که بهترین ها را در آدم ها ببیند قلبی که خطاکارترین ها را ببخشد ذهنی که بدیها را فراموش کند و روحی که هیچگاه ایمانش به خدا را ازدست ندهد…
ادمای سمی انتخاب میکنی من خودم رفیق دارم صد محبت میذارم اونم میذاره دلیل نمیشه ولی خیلی خیلی کمیابهه ...

آخه همممه سمی هستن اینجا که میگم حقم ضایع شد یه کار اداری هست ۴سال با جون ودل زحمت کشیدم یه حروم زاده اومد با دروغ وتهمت بیکارم کرد آخرم ثابت کردم همه ی حرفاش دروغ بوده اما الان اون سر کارشه ومن بیکارم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شاید چون قبل از اینکه به کسی محبت کنی هنوز خوب نمی‌شناسیش، هر کسی لایق احترام نیست شما هم قبل از اینکه در حق کسی خوبی کنی اول سعی کن طرف مقابلت رو بشناسی، شاید اصلا طرف آدم بی چشم و رویی بود

آخه همممه سمی هستن اینجا که میگم حقم ضایع شد یه کار اداری هست ۴سال با جون ودل زحمت کشیدم یه حروم زاد ...

یکم به اعصابت مسلط باش اروم باش ببین اره حق میدم تو دانشگاه یا 98 درصد مردم عاشق کسی هستن لا - شیه یعنی جوری شده کمک کنی خودت بده میشی درک میکنم ولی فکر نکن بشه قسمت بوده بی کار بشی یه کار خیلی خیلی بهتر گیرت بیاد

همیشه دعاکنید: چشمانی داشته باشید که بهترین ها را در آدم ها ببیند قلبی که خطاکارترین ها را ببخشد ذهنی که بدیها را فراموش کند و روحی که هیچگاه ایمانش به خدا را ازدست ندهد…
شاید چون قبل از اینکه به کسی محبت کنی هنوز خوب نمی‌شناسیش، هر کسی لایق احترام نیست شما هم قبل از این ...

بعد ۴سال همکاری ورفاقت بدون اینکه بهم بگن چی شده بی سرو صدا بلاک شدم ۴سال نون ونمک خوردن وگفتن وخندیدن ودرد ودل کردن ....من مسئولشون بودم ۴سال چقدرررر هواشونو داشتم اما اینطور شد تو روابط خانوادگی هم همینم برای هر کس هررر کاری از دستم بر بیاد انجام میدم بعد تو مجلسی جایی منو ببینن پشت میکنن یه سلام نمیدن 

یکم به اعصابت مسلط باش اروم باش ببین اره حق میدم تو دانشگاه یا 98 درصد مردم عاشق کسی هستن لا - شیه ی ...

نمیدونم چرا آدما اینطور شدن بخدا یکساله آرامش ندارم همش میگم خداااا من چه بدی کردم 

بعد ۴سال همکاری ورفاقت بدون اینکه بهم بگن چی شده بی سرو صدا بلاک شدم ۴سال نون ونمک خوردن وگفتن وخندی ...

تا حالا این مدلیش رو ندیدم😐 با چه کسایی معاشرت می‌کنی😐 اگه اینطوری میگی که باشه پس خیلللیی احتیاط کن

تا حالا این مدلیش رو ندیدم😐 با چه کسایی معاشرت می‌کنی😐 اگه اینطوری میگی که باشه پس خیلللیی احتیاط ...

یکساله آرامش ندارم دارم دیوونه میشم نمیدونم اشکال کارم کجاست با خودم میگم حتما من ایرادی دارم وگرنه نمیشه که همممه بد باشن خدا میدونه هررر کاری فکر کنید برای اطرافیانم انجام میدم قبل اینکه کمک بخوان حتی

چقدر تو کار خوش اخلاق ومنعطف بودم اصلا فاز مدیر ومسئول برنمیداشتم وباهاشون رفیق بودم اصلا سخت نمیگرفتم بهشون خیلی بهم آسیب زدن وقتی تماس گرفتم ومدام بوق اشغال خورد باور ننیکردم بلاک شدم صد بار زنگ زدم میگفتم حتما دارن با کسی حرف میزنن

یکساله آرامش ندارم دارم دیوونه میشم نمیدونم اشکال کارم کجاست با خودم میگم حتما من ایرادی دارم وگرنه ...

البته خیلی هم بد نشد، در عوض الان دیگه چهره ی واقعی شونو میشناسی، و می‌دونی که چطور باید با این آدمای نمک نشناس رفتار کنی