2777
2789
عنوان

پدر و مادرم طلاق بگیرن من چیکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 2032 بازدید | 45 پست
پدرم کار نمیکرد اخلاق نداشت محبت سرش نمیشد تو جمع ابرو ریزی می‌کرد مادرم باردار بود نمیومد یه دست به ...

خدا بهترینا رو واست رقم بزنه عزیزم  خیلی خوبه  که هم خودت و هم مادرت  قوی هستین

دقیقا شوهرمنم این مشکلات رو داره  بعلاوه  اعتیاد.پسرم اول میگفت طلاق بگیر  حالا که درخواست طلاق دادم  میگه  نه مامان  توروخدا  طلاق نگیر

پای رفاقت موندیم فکر کردن پای رفتن نداریم💔 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ازدواج سنتی بدون شناخت بوده؟ چجوری فهمیدین زورکی بوده؟ وای امان از این ازدواجا

مامانم ۴سال از بابام بزرگتره 

مادربزرگم همین جوری بدون فکر و مشورت میره خاستگاری 

در کل بابام راضی نبوده ولی اختیارش دست خودش نبوده که ازدواج میکنن بعدم پشیمون میشه هی به مامانم میپره 

ولی در کل پدرم هم آدم سالمی نبوده و نیست 

خدا بهترینا رو واست رقم بزنه عزیزم خیلی خوبه که هم خودت و هم مادرت قوی هستیندقیقا شوهرمنم این مشک ...

باهاش صحبت کن بهش بقوبلون که این برای جفتتون بهتره طلاق اسمش بد در رفته ولی چه زندگی هایی که نجات نداده

خودمم تو فکر کارم میخوام برم تو داروخانه مشغول شم

آفرین راه چاره تون اینه ، زرنگ باش اصن هم غصه نخور ، خدا هم کمکت میکنه ، تو محل کار هم زرنگ باش حقتو نخورن و یا صاحب کار و ... به چشم دیگ نگاه نکنن ، آخه چنتا مورد دیدم که دختره فروشنده بوده صاحبکارش دست درازی کرده ، اینجور موارد بزن بیرون برو یه کار دیگ نگو کارمو از دست میدم 

البته انشاالله که همچین چیزی پیش نمیاد ولی گفتن مراقب باشی 

من یکیو میشناسم از شوهرش طلاق گرفته ، از کاریابی کار پیدا کرد تو کارخونه با چندتا خانم کار بسته بندی انجام میدن ، با بچه هاش زندگیشو میکنه 

مامانم ۴سال از بابام بزرگتره مادربزرگم همین جوری بدون فکر و مشورت میره خاستگاری در کل بابام راضی نبو ...

وقتی طلاق گرفت با مامانت زندگی کن 

هم برای خودت بهتره هم برای مامانت چون میگی ترسوئه 

از چی می‌ترسی؟ تو شب های زیادی رو بدون این که پدر مادرت یا کسی چیزی بدونن گذروندی ...