2777
2789
عنوان

کسی هست که استرس بگیر تهوع بگیره

90 بازدید | 16 پست

چیکار کنم  الان امتحان ایین نامه  حالا این هیچ امتحان شهریشو دارم خب عادیه استرس داشته باشم تهوع شدید میگیرم هنوز نرفتم بهش فکر میکنم تهوع میگیرم این ب کنار  خاستگار دارم خب ازدواجم پر از استرسه نمی تونم همشو با تهوع بگذرونم چیکار کنم 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم اینطوریم تازه میلم به غذا کم میشه بدنم کلا مور مور میشه🤣🤣

منم حالا ی گروه  گفتم گفتن خب ازدواج نکن مشکل روانی داری  چیکار کنم مگه دست خودم تهوع میگیرم 

با ویتامین ب خوب میشه اخه ی مدت میخوردم بازم همون بود

نه اونقدرا

باید روی خودت کار کنی عزیزم، منم تقریبا همینم احساس میکنم فشارم میوفته که اینجوری میشم میخوای اینسری یکم شکلات همراهت باشه که بخوری 

❌️ لطفاً لایک نکنید ❌️
نه اونقدراباید روی خودت کار کنی عزیزم، منم تقریبا همینم احساس میکنم فشارم میوفته که اینجوری میشم میخ ...

وایی ی گیری کردم از دست تهوع  تصمیم گرفتم برم دکتر  بگم ی قرص ضد استرس بده 

منم حالا ی گروه گفتم گفتن خب ازدواج نکن مشکل روانی داری چیکار کنم مگه دست خودم تهوع میگیرم

مشکل روانی؟؟؟؟وه ربطی به مشکل روانی داره؟

به خرف احمقا گوش کن.نهایتش برو دکتر برا استرست دارویی چیزی بده.

منم مثل توام کم غذا میشم تو این شرایط.

هیچ کس جز خودت نمیتونه کمکت کنه شاید مشاور یا داروها بتونن تاثیر کمی داشته باشن ولی مطمئن باش موقتی و با عوارض هست. من از وقتی وارد اجتماع شدم و خودم و تو شرایطش قرار دادم بهتر شدم دانشگاه و سرکار سعی کردم بیشتر ارتباط بگیرم خیلی تاثیر دارن اینا

ریپلای نزن نمیخونم

وایی ی گیری کردم از دست تهوع تصمیم گرفتم برم دکتر بگم ی قرص ضد استرس بده

کلا ویتامین های گروه ب استرس رو کم میکنن، برو داروخانه بگو قرصی رو میخوام که همه ویتامین های گروه ب رو داشته باشه، امتحانش کن

❌️ لطفاً لایک نکنید ❌️