2777
2789
عنوان

میشه لطفا یه راهنمایی کنید منو

43 بازدید | 5 پست

شوهرم صبحا از هشت تا دونیم سر کار عصر هم‌۲ساعت میره باشگاه و از ساعت شش تا ۱۲هم میره توی فروشگاه برای کار من واقعا تنهام و این خیلی کلافه کننده هست واقعا حس میکنم برام وقت نمیزاره الانم‌که جمعس صبح رفت خونه مامانش اینا الانم رفت خونه خالش اینا به من زنگ زد گفتم نمیام حال روحیم اصلا خوب نیست چیکار کنم ؟

روزایی که شوهرت خونه نیست برای اینکه حوصله ات سر نره تو هم برو بیرون ،باشگاه ثبت نام کن و...اما برای ...

کل هفته سر کار نمیدونم حس بدی دارم انگار زندگیمون جدا شده از هم من فقط براش غذا میپزم و لباس میشورم اون روی پیشرفتش تمرکز کرده منم هیچ یه موقع هایی حس میکنم از ازدواجش با من پشیمون انگار توی دستو پاشم خستم از این موقعیت صبح اینقدر گریه کردم الان خونه ریخت و‌پاش خودم ژولیده اصلا حوصله ندارم برم سراغ کارهام 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کل هفته سر کار نمیدونم حس بدی دارم انگار زندگیمون جدا شده از هم من فقط براش غذا میپزم و لباس میشورم ...

عزیزم این مشکل خیلی از زوج ها هست 

اول سعی کن به خودت بررسی روحیه ات رو تقویت کن 

می‌دونم نیاز به توجه داری همه ی خانم ها توجه و محبت رو دوست دارن 

سعی کن باهاش صحبت کنی 

برای آهر هفته ها از دو سه روز قبل برنامه بچین و بهش اطلاع بده مثلاً بگو این جمعه بیا بریم بیرون این کار رو انجام بدیم ولی حتما با ذوق و خوشحالی بهش بگو 

عزیزم این مشکل خیلی از زوج ها هست اول سعی کن به خودت بررسی روحیه ات رو تقویت کن می‌دونم نیاز به توجه ...

لطفا برام دعا کن بتونم قوی باشم و همسرم یه شغل مناسب گیرش بیاد من که خیلی دعا کردم حتی رفتم کربلا میگن زیر قبه امام حسین دعا حتما اجابت میشه من نمیدونم چرا حاجت من روا نمیشه