همسرم شیفت کاریش طوریه که ۲۴ ساعت یا یه روز شیفته و ۴۸ ساعت یا دو روز آزاد ، اون روزی که شیفته منو میبره خونه مادرم و بعد سرکارش هم خودش میاد دنبالم الان که یکی دو ماهه اومدم خونمون همین کارو میکنه ، البته خودم میخوام که وقتی تنهام برم خونه مادرم ، فاصله بین خونه منو مادرمم حدود نیم ساعت چهل دقیقه هست ،
امروز که بعد شیفتش میخواست بیاد دنبالم، اومد خونه دوش بگیره و حاضر شد که بیاد دنبالم ، دسته کلید خونه و ماشین رو جا گذاشت داخل خونه ، هر کار هم کرد نتونست در و باز کنه
زنگ زد به من که اگه میتونی اسنپ بگیر بیا چون من کلید داشتم و این اولین باری بود که قرار بود خودم بدون شوهرم برم خونه خودم ،
به مادرم بر خورد که داره بهت بی احترامی میکنه بره دنبال کلید ساز یا ..... ، گفتم کلید ساز اونم روز جمعه نیست، اون دفعه کلید ساز آورد ازش سیصد تومن گرفت ، من برم نهایت کرایه ام میشه ۱۰۰ تومن ، تازه بچه که نیستم
خلاصه مادرم پاشو کرد تو یه کفش که اگه بری پر رو میشه خودش باید مشکل شو حل کنه ، منم وسیله ها مو جمع کردم و اسنپ گرفتم اومدم خونه ، دیدم کلید و واقعا جا گذاشته و تو حیاط منتظره
از اون ور به مادرم گفتم جا گذاشته واقعا میگه نکنه حواست نبوده از در که اومد داخل کلید و سریع گذاشته تو خونه
حرفاش باعث شک من به شوهرم داره میشه ، میدونم خیلی بی منطقه اما آنقدر که تکرار میکنه مادرم آدم شک میکنه به همه چی
نظر شما چیه ؟