2777
2789

همسرم شیفت کاریش طوریه که ۲۴ ساعت یا یه روز شیفته و ۴۸ ساعت یا دو روز آزاد  ، اون روزی که شیفته منو می‌بره خونه مادرم و بعد سرکارش هم خودش میاد دنبالم الان که یکی دو ماهه اومدم خونمون همین کارو میکنه ، البته خودم می‌خوام که وقتی تنهام برم خونه مادرم ، فاصله بین خونه منو مادرمم حدود نیم ساعت چهل دقیقه هست ، 

امروز که بعد شیفتش میخواست بیاد دنبالم،  اومد خونه دوش بگیره و حاضر شد که بیاد دنبالم ، دسته کلید خونه و ماشین رو جا گذاشت داخل خونه ، هر کار هم کرد نتونست در و باز کنه 

زنگ زد به من که اگه میتونی اسنپ بگیر بیا چون من کلید داشتم و این اولین باری بود که قرار بود خودم بدون شوهرم برم خونه خودم ، 

به مادرم بر خورد که داره بهت بی احترامی می‌کنه بره دنبال کلید ساز یا ..... ، گفتم کلید ساز اونم روز جمعه نیست، اون دفعه کلید ساز آورد ازش سیصد تومن گرفت ، من برم نهایت کرایه ام میشه ۱۰۰ تومن ، تازه بچه که نیستم 

خلاصه مادرم پاشو کرد تو یه کفش که اگه بری پر رو میشه خودش باید مشکل شو حل کنه ، منم وسیله ها مو‌ جمع کردم و اسنپ گرفتم اومدم خونه ، دیدم کلید و واقعا جا گذاشته و تو حیاط منتظره 

از اون ور به مادرم گفتم جا گذاشته واقعا میگه نکنه حواست نبوده از در که اومد داخل کلید و سریع گذاشته تو خونه  

حرفاش باعث شک من به شوهرم داره میشه ، می‌دونم خیلی بی منطقه اما آنقدر که تکرار می‌کنه مادرم آدم شک می‌کنه به همه چی 

نظر شما چیه ؟ 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بنظز من که واقعا جا گذاشته خب پیش میاد شک نکن بهش عزیزم

یه مشکل بزرگی برامون پیش اومده که ارامش کل خانواده مون از بین رفته میشه با دلای پاکتون دعا کنید اون کسی که این شر رو وارد زندگیمون کرده از زندگیمون بره بیرون؟ممنونتون میشم خدایا خودت میدونی ما هیچ کسوجز تو نداریم، پناهمون باش💔

حق با شوهرته

منطقی باش 

یه کلید اوردن دیگ این همه داستان نداره خدایی ک سخت میگیری

برایِ اصیل بودن کافی ست که دروغ نگویی، آغازِ اصالتِ خوب همین است که نخواهی چیزی باشی که نیستی.

مادرت رو در مسایل همه ی امور نزار اصلا ب شدت افکار سمی داره

سعی من خونه خودت بمونی از هر چند بار اهغ شدن

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

مادرتقصد داره زندگیتو نابود کنه😐

یک آدم رک هستم ولی بی زحمت اگه بی ادبی کردم پای رک بودنم نزارین اون یه مقوله جدا از شخصیتمه😂درخواست دوستی ندین لطفا...خدایا شکرت.🌸قانون مزرعه میگه:تو تصمیم میگیری چی بکاری، اما تو فصل برداشت تو موظفی اونچه که کاشتی رو برداشت کنی🤫 مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووووو.....