2777
2789
عنوان

خوشگل نچرال به این میگن

| مشاهده متن کامل بحث + 2556 بازدید | 105 پست

کره اییافقط اندامشون قشنگه

برای من هیچکس دوبار عزیزنمیشه ...هرچی بودهمون بار اول بود  غم که ازحدبگذرد دل حس پیری میکند،سن هرکس راغمش اندازه گیری میکند.برای توهمین کافیست که طرزنگاه کردنم به تودیگرمثل سابق نمیشود.... 

سلیقه ایه ولی کلا اصلا خوشم نمیاد ازشون 

از مدل چشماشون خیلی بدم میاد مخصوصا

مُحاق : حالت ماه در سه شب اخر ماه/ملایم باش پیامبری باش ک رسالتش نشر عشق است غم و سختی اگرچه واقعیت دارد حقیقت ذات تو نیست.مگذار ملایمت قلبت،زخم‌خورده و زمخت شود🕊️🤍✨

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

استارتر مثه هیترا رفتار میکنی چه دلیلی داره دوتا از تاپیکات از معروفترین آیدلا باشن ؟داری همه رو بجو ...

فک کنم تازه آرمی شده هیجان داره ولش کن چ کارش داری 

تاپیکم نباشه هیترا ب ما گیر میدن 

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

چرا تو نی نی سایت دنبال حاشیه میگردی!!!!

پربازدید شدن ! لابد

خدایااا حافظ فرزندانم باش 🙏🏻💜 اینجا که می آیی باید بد بخت باشی تا قابل درک و احترام و باور باشی ، اینجا که هستی نباید از کسی جواب بخواهی وگرنه عقده ای میشوی ، مبادا وقت گرانبهایشان را با سوالات ساده بگیری چرا که تاپیک های مادر شوهر و خواهر شوهر و خیانت از دستشان در میرود ، اینجا فقط برای کارآگاه بازیست نه برای کمک به همدیگر! اینجا کسی چشم دیدن خوشبختی دیگری را ندارد ، اینجا هررررچه بدبخت تر باشی شاخ تر میشوی ! اینجا نی نی سایت است سرزمین عجایب!!!🚫
دوست دارم

از کیپاپ مایه نذار

ما دوست نداریم

دوستان مثل اینکه ایشون خوشش میاد اعضا هیت بخورن و میشینه با علاقه کامنتا رو میخونه

༒I̴̢̨̧̼͖̣͙͚̰̺̒́̀̈́́ ̶̖̜̌̈́̇͑Ạ̸͎͈̝͈̇̐m̷̩̮͖̙̟̱͚͂̋̋ ̶̡͖̲̳̻̯̦́͒̅̈̾͠Ẃ̴̧̢̲̰̄̊́͜h̷̡̡̲̬̲͇̦̍̈́ã̷̰̥̫̫̖̈́ț̸̣̝͒̈́̐͠ ̷͈̲̹͎̪͔͍͇̂̐͑͒̉͝͝I̷͔͂͐̓͝ ̶̢̖̤̗̻̃̐̊ͅA̴̡̜̺̼̯̹̯̖̤̻͌̊̐̀̀̾̅m̵̡̢̰̠͔͎̩͒̔̉̌͗͂͊༒˙کاربری حذف شده---لعنت خدا به من اگه یه بار دیگه چه آفلاین و چه آنلاین بیام به این سایت پر از انرژی منفی____ما اولین نسل فضای مجازی هستیم،که دنیای دیگری را در جهانی متفاوت خلق کردیم. 

کره اییافقط اندامشون قشنگه

من چهره بیشتر دوست دارم خیلی لاغرن تپلاشون قشنگن 

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

فقط کافیه یکبار بری میکاپ هایی که کره ای ها میکنن رو نگاه کنی اونوقت متوجه میشی 

آرایش ملیح میکنن اما یه چیزایی استفاده میکنن پوست رو میکشن چشم رو درست میکنن که من شاخ دراوردم

از لولو میشد هلو 

میشه برای خونه دار شدنم صلوات بفرستید🥹❤️
گلم خودت فکر کردی چی هستی؟

مگه درمورد من حرف میزنیم؟ داریم درمورد خواننده کره حرف میزنیم؟ 

من اگه چیزی هم نباشم یاقل مثل تو بی‌شعور نیستم 

وقتی به روی ما دریچه ای به نام اطمینان بسته شد تمام ازادی های زمین را قفس فرا گرفت

اتفاقا کره ایا بیشتریاشون مخصوصا سلبریتیا عمل زیبایی دارن ولی سبک عملشون با ما فرق داره برا همین متوجه عمل زیباییاشون نمیشی تو گوگل سرچ کن متوجه میشی این خانومم عمل زیبایی داره 

کاربر قدیمی هستم‌( لیلدا)ترکیده🫠