2777
2789
عنوان

وقتی بچه بودم برام نخریدن 😔

474 بازدید | 21 پست

وقتی بچه بودم خیلی دوست داشتم لباس عروس بپوشم منظورم لباس عروس بچگونه، جز و ارزوهای خیلی قشنگ بود برام که هیچوقت انجام نشد  برام نخریدن همیشه غبطه دخترهای فامیل میخوردم که تو مهمونیا لباس عروس پوشیدن😔

گذشت تا بزرگ شدیم بازم اونا ازدواج کردن لباس عروس پوشیدن بازم من هیچی... 

میخوام بگم یکی شانس بیاره از اول شانس باهاش یاره... یکی شانس نداشته باشه از همون بچگی خودشو نشون میده

الان دیگه ازدواج کنم حتی خجالت میکشم لباس عروس بپوشم یعنی بدم میاد هر چیزی بوقتش به سن و سال خودش خوبه 

هوای دختر بچه هاتونو بیشتر داشته باشید براشون عروسک و لباسهایی که دوست دارن بگیرید 

آقایون سایت درخواست دوستی نفرست نفرست،خانمهای بالای۳۰ یا حتی ۴۰ نظر بدن ممنونم🙏🏻

عزیزم هنوز دیر نشده برای ازدواج 

و اره منم یه بار دوسه ساعت گریه کردم لباس عروس کوچولو میخاستم بابام برام نخرید

یادمه قیمتش هزار و چهارصد تومن بود

حدود بیست و شش سال قبل

ازدواج بنظر اخرین الویت زن باشه..

نه اولین الویت 

توهم باید همینکارو میکردی و یک زن موفق از نظر روحی و اجتماعی میشدی سنگ ها جای خودش میوفتاد

از خزر تا خلیج فارس جای زخم گلوله هاست " مگه میشه" ایران را به بیگانه داد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مگ چندسالته؟؟

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم🥺🥺🥺❤وقتی یکی رو میبینین بچه اش کارغلطی کرده هی بش نگید چرا نگفتی،چرا باش حرف نمیزنی،شاید اون بچه...اونوخ بااین حرف دل مادرشوخون میکنی 🧡خدایاشکرت❤🧡پروفایلم نون خالی گذاشتم،دلتون نخواد😐/مهتابی سوخته سابق،حالا کسیم نمیشناسه ها،کلا من گمنامم🥺/😔خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است😔/یه صلوات مهمونم کنین🧡❤/شنیدی میگن:به مورسید و پاره نشد؟؟؟؟مو هروقت به مو رسیدم پاره شدم،یعنی یکبار نشد به مو برسم و پاره نشم...😐🫡

انشاالله عروس میشی

هروقت امضام دیدین 💜لطفا برای سلامتی خانوادم 💋صلوات بفرستین💖لایک کنین💖💜💖💜💚 منم صلوات بفرستم واستون💖💖💖💖💖💖💖 خـدایـا ببخش من و فردا مسیر درست و جلو راهمون بزار محتاج صلوات همتون هستمم برای زنـدگـیم💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖

عزیزم هنوز دیر نشده برای ازدواج و اره منم یه بار دوسه ساعت گریه کردم لباس عروس کوچولو میخاستم بابام ...

اخی هنوز تو دلته میفهمم

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم🥺🥺🥺❤وقتی یکی رو میبینین بچه اش کارغلطی کرده هی بش نگید چرا نگفتی،چرا باش حرف نمیزنی،شاید اون بچه...اونوخ بااین حرف دل مادرشوخون میکنی 🧡خدایاشکرت❤🧡پروفایلم نون خالی گذاشتم،دلتون نخواد😐/مهتابی سوخته سابق،حالا کسیم نمیشناسه ها،کلا من گمنامم🥺/😔خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است😔/یه صلوات مهمونم کنین🧡❤/شنیدی میگن:به مورسید و پاره نشد؟؟؟؟مو هروقت به مو رسیدم پاره شدم،یعنی یکبار نشد به مو برسم و پاره نشم...😐🫡

عزیزم هنوز دیر نشده برای ازدواج و اره منم یه بار دوسه ساعت گریه کردم لباس عروس کوچولو میخاستم بابام ...

بنظرم دختر بچه ها همه شون باید یکی از این لباس ها داشته باشن حسش کنن تو تنشون این لباسو اصلا نمیدونم چه حسیه

آقایون سایت درخواست دوستی نفرست نفرست،خانمهای بالای۳۰ یا حتی ۴۰ نظر بدن ممنونم🙏🏻

بنظرم دختر بچه ها همه شون باید یکی از این لباس ها داشته باشن حسش کنن تو تنشون این لباسو اصلا نمیدونم ...

اصلا دامنی پفی برات نخریدن؟

منم ک مجردم عقده لباس عروس دارم والاااا

من الان عقده شو ندارم حتی گفتم که دیگه بدم میاد هیچ احساسی ندارم تو بچگی دوست داشتم خیلییی

چه چیزایی براتون مهمه یکم رو رشد شخصی و شخصیتی خودتون کار کنید مهارت یاد بگیرید ورزش کنید هدف داشته ...

هیچی مهم نیست دیگه والا بعد این سن و سال