2777
2789

مثلا خواهر و برادرهام چه تنی چه ناتنی  زن داداشم بچه های خواهر ناتنیم ،یه مدته وضع مالی خوبی ندارم درگیرم اونا یه کم پیشرفت کردن ،بعد پز میدن قیافه میگیرن با خودشون میگن میخندن بذ من خوب نیستن ،اینم بگم من قیافم از اونا سرتره 

دلیل این کارهاشون چیه حسادت یا سو استفاده از شرایطم 

واسم دعا کنید لطفا🙏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوب اونا متحد میشن من یه تنه نمیتونم از پسشون بر بیام

اولا ک رفت آمد با چنین فک و فامیل حرومه دوما بهت حسادت میکنن توهم نرو بیا باهاشون آدمای عقده ای

کلا اروممم ولی تو تاپیکم بخوای سر ب سرم بزاری میشورم میزارمت کنار

بهت حسودی میکنن چشم دیدنت ندارن توام خودت بالا بگیر نباز خودتو تو جمع بااعتماد بنفس بالا باش به خودت برس بهترین لباسارو بپوش مردم عقلشون به چشمشونه بعدشم تو بهشون محل نزار خودتو نچسبون بهشون یه مدت فاصله بگیر میان سمتت

خوب اونا متحد میشن من یه تنه نمیتونم از پسشون بر بیام

بیخیالشون شو

انگار که وجود ندارن

من دوام آوردم، بازهم دوام می آورم؛ اما دلم می خواست معنای زندگی ام، چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد.. .

هییی پول احترام میاره یکم وضعیت رو به راه بشه ببین چطور حمله میکنن سمتت مث سگ و چپلوسی

همسرم و گل دختر تو دلیم تمام دنیای من...😍💞تا ابد متعهد به قلب اقایM♥️گل دختریمو22بهمن1402بغل گرفتم😍✨

امروز یه کلیپ دیدم میکفت میخایی پیشرفت کنی اول خانواده فامیلا و دوست و آشنا رو بلاک کن بعد کارتو شروع کن چون اونا بزرکترین دشمن تو هستن 

بجای اینکه منتظر محبت و توجه اونا باشی خودت باعث پیشرفت خودت شو 

اولا ک رفت آمد با چنین فک و فامیل حرومه دوما بهت حسادت میکنن توهم نرو بیا باهاشون آدمای عقده ای

بعضی وقتا مجبور میشم ببینمشون ،مثلا تو یه جشنی یا عذاداری و ...یه جا میفتیم حالم ازشون به هم میخوره ،دلیل کاراشون هم نمیدونم 

واسم دعا کنید لطفا🙏