2777
2789
عنوان

رشته 🤦🤦

| مشاهده متن کامل بحث + 529 بازدید | 71 پست
نمیشه چون معدل تاثیر داره تغییر رشته ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌وحشتناک برو غیر انتفاعی سال اول تجربی سالهای ب ...

غیر انتفاعی قبول میکنن؟ 

به نظرتون الان میشه دیگه ثبت نام کرد ؟؟؟! مهلتش تموم نشده ؟؟؟

من خودمم نمیدونم ولی تجربی دوست داشتم

ببین علاقه یه چیزه استعداد یه چیز دیگه مهم نیست چقدر نقاشی دوسداری تا زمانی که استعداد ترکیب رنگ و قلم دست گرفتن نداشته باشی نقاش نمیشی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

غیر انتفاعی قبول میکنن؟ به نظرتون الان میشه دیگه ثبت نام کرد ؟؟؟! مهلتش تموم نشده ؟؟؟

آره غیر انتفاعی ما تو فامیل داشتم با معدل پایین رفتن‌ و اصلا نیاورده بودن برای تجربی نه تموم نشده ثبت نامش حتما ثبت نام کن چون از انسانی به تجربی سخته 

امیــــد هسـت چـون خدا همیشه هست💙

آره غیر انتفاعی ما تو فامیل داشتم با معدل پایین رفتن‌ و اصلا نیاورده بودن برای تجربی نه تموم نشده ثب ...

تازه فامیل ما قسط بندی کرده بود و ماهانه ۳ میلیون میداد تا تموم بشه 

آره غیر انتفاعی ما تو فامیل داشتم با معدل پایین رفتن‌ و اصلا نیاورده بودن برای تجربی نه تموم نشده ثب ...

ممنونم 

آخه غیر انتفاعی هم هزینش خیلی زیادع نمیدونم خانوادم قبول کنن یان🥺

ممنونم آخه غیر انتفاعی هم هزینش خیلی زیادع نمیدونم خانوادم قبول کنن یان🥺

خواهش میکنم

اگه به مدرسه بگید قبول میکنن میتونید کم کم هزینه رو بدین‌ و مجبور نیستین همشو با هم بدین به هر حال چون آیندته ه‍ر چقدرم‌ که باشه ارزششو داره انشالا قبول میکنن

خواهش میکنماگه به مدرسه بگید قبول میکنن میتونید کم کم هزینه رو بدین‌ و مجبور نیستین همشو با هم بدین ...

ممنونم عزیزم بابت پیشنهادت خیلی کمک کردی بهم🙏🏻😍

من فارغ‌التحصیل تجربیم کل دوران راهنمایم ۲۰بودم 

از سر اینک چون ۲۰ کل درسام معلما هم برو برو منم علاقه به پزشکی پیدا کردم ک نگو خب امدیم دبیرستان از شددت فضای رقابتی استرسی الان یک فرد افسردم ک می‌خوام برم دانشگاه آزاد که هیچ ربطی به تجربی ندارد😂😂😂 پشیمونم چرا دبیرستان هنر نرفتم یا حتی انسانی بعضی وقتا بااینکه خیلی از حفظیات متنفرم

ن با انسانی هم میتونی حقوق بخونی و وکیل شی.وقتی میگی درامد برات مهمه قطعا تلاش میکنی.یا روانشناس شی ...

خب آخه حقوق و روانشناسی خیلی سال طول می‌کشه ولی حداقل تجربی دیگه میدونی ک ایندت تضمینه...شما خودت انسانی بودی؟