2777
2789
عنوان

کیاجهیزیه نمیدن

200 بازدید | 34 پست

کیارسم دارن جهیزیه ندن واینکه کدوم شهریدماجنوبیم جهیزیه نمیدیم اگردوست داشتیم ودرحدتوانمون بودیمقداروسایل برقی اشپزخونه وتشک لحاف پتوهمین چیزای ریز

خدایاتاابدوهمیشه شکرت♥️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چقدر خوب حالا ما همه جهیزیه ارو‌ باید بدیم 

نعنا‌ دیگه بوی‌ نعنا‌ نمیدی‌ ….                                               بی بی یادته‌ گفتم نامزد‌ کرده گفتی خدارو چه دیدی شاید شد ولی بی بی فقط تو دلت‌ روشن بود دل منو ندیدی که دلم قد‌ یه دریا‌خون شد از غضه‌ بی بی ………………. بی بی هم تو رفتی و هم اون  حالا  اون داره پدر میشه و من هنوز دخترم❤️‍🩹 عاشق پروفایلمم‌  

کوردها هم بعضی شهرهاش نمیدن 

بر چهره دلربای مهدی صلوات 💚💚💚   💚💚💚                اللهم صلی علی محمد وال محمد وعجل الفرجهم .                            اللهم عجل الولیک الفرج  به حق مادر پهلو شکسته 💔
شمالیم جهیزیه میدیم شب خواستگاری تصمیم میگیرن که چند تا کالا با خانواده داماد باشهمثلا دو یا سه کالا

چه اتفاقی افتاد. در اون تاریخ ؟

ما باور کرده ایم که خداوند ما را از بالا میبیند. اما او در واقع از درون مینگرد ❤️...

نزدیک هفتاد ساله خانواده ما دختر شوهر نداده ( نداشته که بده)

و بنده اولین دخترم 😂

قطعا برام سنگ تموم میذارن

نظرات شما ارزشمند هستند اما برای تحمیل به دیگران نیستند😊 دهان شما خروجی افکار شماست 🤍 ناشناسم 👇🏼https://daigo.ir/secret/6717672308

من مشهدم سرویس چوب تلوزیون یخچال لباس شویی گاز یه تخته فرش مبل با مرده

😐😐 

بعد عروس چی میاره

نظرات شما ارزشمند هستند اما برای تحمیل به دیگران نیستند😊 دهان شما خروجی افکار شماست 🤍 ناشناسم 👇🏼https://daigo.ir/secret/6717672308

نزدیک هفتاد ساله خانواده ما دختر شوهر نداده ( نداشته که بده)و بنده اولین دخترم 😂قطعا برام سنگ تموم ...

منو یادت رفت بگی

ما باور کرده ایم که خداوند ما را از بالا میبیند. اما او در واقع از درون مینگرد ❤️...