2777
2789
عنوان

خانومایی که پوستتون مثل آیینه ست

138 بازدید | 15 پست

واقعا چکار میکنین چی می‌زنین یعنی همیشه به پوستتون میرسین؟ پرهیز غذایی دارین لوازم آرایش استفاده نمی‌کنین؟ یه دکتر خوب پوست هم تو مشهد ترجیحا معرفی کنین که معجزه کنه

خدایا شکرت❤️ الهی رضاً برضائک...دختر نازم 😍😘 تمام قلبم تک تک ضربان عاشقانه آن فدای چشمان تو که تمام هستی و جانم شده ای ❤️😍💋

ژنتیک 

یادت نره همه ی اتفاقات بد ، گذراست🌹😍🤍 و شما قرار هست از امتحان بزرگ خالقت سر افراز بیرون بیای ✌️💪 و تماااام تلاشت رو کن برای خوشحال کردن خداوندی که ۲۴ ساعت بدون هیچ بی نظمی داره بهت نفس کشیدن رو هدیه میده...🦋🌻 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من آبرسان و تونر استفاده میکنم پوستم خیلی بهتر شده

چه مارکی عزیزم منم بگیرم 

خدایا شکرت❤️ الهی رضاً برضائک...دختر نازم 😍😘 تمام قلبم تک تک ضربان عاشقانه آن فدای چشمان تو که تمام هستی و جانم شده ای ❤️😍💋
ژنتیک

آره والا همین گزینس

چه مارکی عزیزم منم بگیرم

تونر وکالی ۳۶۰ یا مشابه اش چون ممکنه خودشو پیدا نکنید

ابرسان بیوآکوا خیلی عالیه

این دو تا رو اصلش رو سعی کنید پیدا کنید خیلی بهتره

آنکه دائم هوس سوختن ما میکرد، کاش می‌آمد و از دور تماشا میکرد
هر نوع کرمی نمیزنم به پوستم، با شوینده یا فم میشورم، بعدش یخ میزارم توی پلاستیک میزارم روی صورتم ۲ د ...

آها منم یه مدت یخ میذاشتم ولی تاثیر بد داشت 

من هم بپرسم ؟ قرص کلاژن بدون تجویز پزشک میتونم بخورم روزی یه دونه تاثیر داره برای پوست ؟

آره عزیزم ، نمی‌دونم خوبه که منم بخورم😅

روی بالش رو حتمی عوض کن

جنس خاصی باشه؟ یا تمیز باشه فقط 

نه بابا من ی دوستی داشتم تو خوایگاه ،فقط ی ضدافتاب ارزون ذیقی داشت پوستش خیلی خوب بود لعنتی ،بعد ما ...

آره والا شانسم بی تاثیر نیست  😅

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز