2777
2789
عنوان

بی پولی بد دردیه

| مشاهده متن کامل بحث + 563 بازدید | 49 پست
اگ طلا داری بفروش.این دورانم میگذرع باور کن....فقط دعا کن همسرت سروسامون بگیره اون مهمه

شمام دعام کنید توروخدا

خدایا کمکم کن اوضاع زندگیم‌ خوب بشه خدایا بخاطر پسرم کمکم کن

من چی بگم که صاحب خونه تا تمروز مهلت داده بود اجاره های عقب افتاده رو بدیم وگرنه باید تخلیه کنیم،به خاطر نه ملیون آواره میشم.خوذمم قند دارم امشب قندم ششصد بود.نمیتونم بخوابم.توروخدا دعام کنید

میشه یه فاتحه یا صلوات برای شادی روح پدرم بفرستید..ممنونم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من چی بگم که صاحب خونه تا تمروز مهلت داده بود اجاره های عقب افتاده رو بدیم وگرنه باید تخلیه کنیم،به ...

ان شاالله مشکلت حل بشه

چرا فرستادینش کمپ دایی من تو کمپ مرد پسرشم از کمپ اومد سرطان گرفت کمپ جای درستی نیست همسرتون اگر حت ...

این چه حرفیه دایی منم حدودا ۸ سال پیش اعتیاد داشت و رفت کمپ ماشاللع ماشالله الان شده ورزشگار و پرورش اندام کار میکنه هیچکس باور نمیکنه معتاد بوده ۱ روزی

خدایا هزاراان مرتبه شکرررر برای هرآنچه هستم و نیستم......    برای هرآنچه دادی و ندادی....🙏🤲
شمام دعام کنید توروخدا

الهی ک به حق تین شبا خدا به بچت نظر بندازه همسرت بچسبه ب زندگی و کار و خوشبخترین بشین

خدایا هزاراان مرتبه شکرررر برای هرآنچه هستم و نیستم......    برای هرآنچه دادی و ندادی....🙏🤲
الهی ک به حق تین شبا خدا به بچت نظر بندازه همسرت بچسبه ب زندگی و کار و خوشبخترین بشین

قربونت همچنین

چون تو کمپهای خصوصی دارو نمیدن طرف هزارجور مریضی هم داشته باشه دلشون نمیسوزه دنبال پول هستن فقط  ولی بیمارستان اصولی ترک میده بدن معتاد آسیب نمیبینه چرا برای بار اول کسی بعد ترک یهویی ممکنه آسیب نبینه ولی بعدا بارهای بعد آسیب میبینه حالا من بعدا مفصلا دلایل علمیشو توضیح میدم الان دستم بنده ولی کمپهای دولتی رسیدگی بیشتر دارن همینطور بیمارستلنها

سلام عزیزم متوسل به امام زمان بشین

چله بگیرید و ثوابش رو هدیه به حضرت کنید مطمئن باشید ایشون هم دعاتون میکنند💜

من از این چله باااااااارها نتیجه گرفتم چه مادی چه معنوی

فقط سعی کن با وضو  باشی با اعتقاد و با توجه به معنی ها بخونی مطمئنم شما هم نتیجه میگیرید ان شاءالله

در رابطه با فواید این آیه احادیث و روایات بسیار فراوانی ذکر شده است که برخی از این احادیث را در این مطلب جای داده ایم
از حضرت رسول (ص) نقل شده است که حضرت فرمودند: آیه اى در قرآن مى شناسم، که اگر تمام انسانها دست به دامن آن بشوند براى حل مشکلات آنها کفایت می کند و آن آیات دوم و سوم سوره طلاق می باشد:

"وَ مَنْ یَتَّقِ اللهَ یَجْعَلْ لَهُ مَخْرَجاً* وَ یَرْزُقْهُ مِنْ حَیْث لا یَحْتَسِبُ وَ مَنْ یَتَوَکَّلْ عَلَى اللهِ فَهُوَ حَسْبُهُ اِنَّ اللهَ بالِغُ اَمْرِهِ قَدْ جَعَلَ اللهُ لِکُلِّ شَیْىء قَدْراً"
 چهل روز که از پنج شنبه شروع می شود هر روز ۱۵۹ بار آیه و من یتق ا… را بخوانید آیه شریفه آخر آیه دوم سوره طلاق و تمام آیه سوم آن است روز شروع بعداز نماز صبح غسل حاجت بکنید و دو رکعت نماز بخوانید بعد صد بار صلوات بفرستید سپس ۱۵۹ بار آیه را بخوانید. روز چهلم آیه را ۱۷۹ بار بخوانید در پایان صد بار صلوات بفرستید. بنابراین غسل و نماز روز اول و صدبار صلوات روز اول و روز آخر خوانده شود ظ

شاید آن روز که سهراب نوشت:“تا شقایق هست زندگی باید کرد” خبری از دل پر درد گل یاس نداشت باید اینگونه نوشت:هر گلی هم باشی چه شقایق چه گل پیچک و یاس جای یک گل خالیست....زندگی بی مهدی زندگی با غمهاست.... 🌼🌼تا نیایی گره از کار بشر وا نشود.....درد ما جز به ظهور تو مداوا نشود...🌼🌼🌼🌼السلام علیک یا ابا صالح المهدی(عج)🌼🌼💜💜اللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج💜 مى شود فرصت ديدار مهيّا حتماً🌼بد به دل راه مده مى رسد آقا حتماً🌼اى كه دنبال دواى غم هجران هستى🌼مى شود درد نهان تو مداوا حتماً🌼اگر امروز نشد بوسه به دستش بزنيم🌼وعده ى ما همه افتاده به فردا حتماً🌼ثمر گريه ى ما خنده ى روز فرج است🌼آن زمان مى شكفد خنده به لب ها حتماً🌼دورى غيبت طولانى و تأخير ظهور🌼امتحانى است براى همه ى ما حتماً🌼كار ما منتظران چيست؟ اميد و تقوا🌼غم نخور مى شود آخر گره ها وا حتماً🌼هركه در زمره ى ما منتظران مى باشد🌼مى كند تا به ابد پشت به دنيا حتماً🌼انبياء منتظر آمدنش مى باشند🌼مى رسد پشت سرش حضرت عيسى حتماً🌼كاش باشيم و ببينيم كه روز رجعت🌼مى سپارد عَلَم خويش به سقّا حتماً🌼زره شير خدا بر تن و شمشير به دست🌼مى رسد منتقم حضرت زهرا حتماً🌼انتقام دَرِ آتش زده را مى گيرد🌼و به آتش بكشد آن دو نفر را حتماً🌼🌼🌼اللهم عجل عجل عجل لولیک الفرج🌼🌼🌼
🙏🏼 شمهم منو دعا کنید مریضیهام درمون بشن

الهی به حق بزرگی خدای مهربون ،سلامتی کااااامل داشته باشید و تمام بیماریهاتون کاملا درمان بشه به حق امام رضا،

میشه یه فاتحه یا صلوات برای شادی روح پدرم بفرستید..ممنونم