2777
2789
عنوان

بی پولی بد دردیه

| مشاهده متن کامل بحث + 563 بازدید | 49 پست

تو که این همه راه و اومدی بقیشم باش کنارش اعتیاد خیلییی فریبنده است...واسه آینده بچت تحمل کن خواهرم.خدا روزی بچت رو میرسونه انشالله

خدایا هزاراان مرتبه شکرررر برای هرآنچه هستم و نیستم......    برای هرآنچه دادی و ندادی....🙏🤲

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو که این همه راه و اومدی بقیشم باش کنارش اعتیاد خیلییی فریبنده است...واسه آینده بچت تحمل کن خواهرم. ...

من با بسیارانی میتونم سر کنم کرایه و قسطارو چیکار کنم

خدایا کمکم کن اوضاع زندگیم‌ خوب بشه خدایا بخاطر پسرم کمکم کن
استغفار امام صادق رو بگو جز خدا کسی نمیتونه کمک کنهجمعه ست سوره صافات بخون کلا خودتو مشغول قرآن کن ه ...

دعام کنید

چرا فرستادینش کمپ دایی من تو کمپ مرد پسرشم از کمپ اومد سرطان گرفت کمپ جای درستی نیست  همسرتون اگر حتی سراغ موادم نره مطمعن باش بدنش داغون میشه و ده سال دیگه هم نمیتونه کار کنه پسر داییم الان نمیتونه از جاش بلند شه یکسال از ترکش گذشته سراغشم نرفته ولی چی بگم تحت نظر بیمارستان ترک بدین کمپ خصوصی نبرین

من با بسیارانی میتونم سر کنم کرایه و قسطارو چیکار کنم

اگ طلا داری بفروش.این دورانم میگذرع باور کن....فقط دعا کن همسرت سروسامون بگیره اون مهمه

خدایا هزاراان مرتبه شکرررر برای هرآنچه هستم و نیستم......    برای هرآنچه دادی و ندادی....🙏🤲

[QUOTE=347652855]چرا فرستادینش کمپ دایی من تو کمپ مرد پسرشم از کمپ اومد سرطان گرفت کمپ جای درستی نیست  همسرتون ا ...[/QUOTEاز کمپ اومد