2821
2789

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

زیاده یا یه قسمته؟اگه یه کم هست که کرم ایزوترتینویین بخر شبا تو تاریکی بزن صبحا بشور چند روزه خوب می ...

یه دونه ولی خیلی گنده است اصلا معلوم نمیشد مردم گرفت فشارش دادم خیلی جاش بد شده و بزرگ اعصابم بهم ریخت اصلا

یه دونه ولی خیلی گنده است اصلا معلوم نمیشد مردم گرفت فشارش دادم خیلی جاش بد شده و بزرگ اعصابم بهم ری ...

همین کرم که میگم بگیر ۲۰ ۳۰ تومنه  ایزو ترتینویین ایرانی هم هست 

اندازه یه عدس بزن روش بمونه یه کم بمال از روش نره 

لایه برداری میکنه مثل بنز 

زیاده یا یه قسمته؟اگه یه کم هست که کرم ایزوترتینویین بخر شبا تو تاریکی بزن صبحا بشور چند روزه خوب می ...

بعدش ضدآفتاب بزنیم؟ کل روز ضدآفتاب باید رو پوست باشه؟ برا بدن هم میشه اینکارو کرد؟

بعدش ضدآفتاب بزنیم؟ کل روز ضدآفتاب باید رو پوست باشه؟ برا بدن هم میشه اینکارو کرد؟

وقتی در معرض افتابین اره حتما

اصولا ضد افتاب رو دوساعت یه بار میگن بزنید 

من یه اسپری سولاریس اردن پیدا کردم خیلی خوبه بی رنگ و راحت و بی درد سر میپاشی وتموم

برا بدن هم بله روی اون نعطه جوشی که لک شده یه نقطه اندازه سر کرم بزنید روش شب صبح بشورین 

لایه برداری میشه قشنگ 

وقتی در معرض افتابین اره حتمااصولا ضد افتاب رو دوساعت یه بار میگن بزنید من یه اسپری سولاریس اردن پید ...

این اسپری رو که میزنی دیگه ضدآفتاب نمیخواد؟

خونه ما نورگیر نیست بیرون نمیرم دیگه ضدآفتاب نزنم؟

ببخشید اگه با سوالام اذیتت کردم🥲❤️❤️

این اسپری رو که میزنی دیگه ضدآفتاب نمیخواد؟خونه ما نورگیر نیست بیرون نمیرم دیگه ضدآفتاب نزنم؟ببخشید ...

نه اختیار داری عزیزم 

نه اصلا خکدش ضد افتابه این اسپری . راحت میشی از شر مالیدن و ماسیدن ضد افتاب 

اگه نور لامپ و مهتابی زیاده تو حونتون برا این کرم که میزنی 

ضد افتاب رو چند روزی تو خونه ام بزنی بهتره 

شبا بشور وکرم ترتینویین رو بزن 

اگه خیلی جوش داری رو بدنت و اینا،با یه دورهراکوتان که دکتر بده خیلی خوب میشه هیچ ضرری ام نداره من مجردیمم میخوردم بچه دارم شدم اینکه میگن بده وفلان 

اگه فقط لک جوشه که با این کرم چند روزه لایه برداری میشه

نه اختیار داری عزیزم نه اصلا خکدش ضد افتابه این اسپری . راحت میشی از شر مالیدن و ماسیدن ضد افتاب اگه ...

فقط  لک جوشه، منم راکوتان مصرف کردم جوشام رفت😍😁

خیلیییی ممنونم عزیزم حتما انجام میدم😘😘❤️

فقط لک جوشه، منم راکوتان مصرف کردم جوشام رفت😍😁خیلیییی ممنونم عزیزم حتما انجام میدم😘😘❤️

پس اینو حتما بزن

فدات شمممم ☺️

اگه تو صورتته یکی دوجلسه لیزر co2 هم عالی میکنه مخصوصا بعد از راکوتان درمان تکمیلیشه 

انشالااااا رفع شه 🤩🤩

پس اینو حتما بزن فدات شمممم ☺️اگه تو صورتته یکی دوجلسه لیزر co2 هم عالی میکنه مخصوصا بعد از راکوتان ...

سلام گلم ببخشید اینجا مزاحمت میشم خودت تاپیک نداشتی بپرسم، این کرم چند درصدشو باید بخرم، خریدشو واسه همین عقب انداختم، ممنون میشم بگی❤️❤️

اسی تو هم ببخش

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز