بچه ها دارم دیوونه میشم واقعا، شوهرم همش دوس داره خانوادشو ببینه تا بگم نمیام یا بزار یه روز دیگه بریم اخماشو میکشه بهم و محل نمیده و قهر میکنه.. چیکار کنم؟ همه جوری ام رفتار کردم فایده نداشته
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
شما قبل عروسی متوجه مامانی بودنش نشدی؟ این ی مشگله بزرگه ک گاهی اوقات حل نشدنیه
من قبل ازدواج متوجه شدم خواستم بهم بزنم خانوادم نزاشتن. بعد ازدواجم خواستم جدا شم خانوادم نزاشتن . الان واقعا دارم رنج میبرم . با اینکه هیچ وقت مشکل مالی نداشتم همسرم مرد نرمال و خوبیه . نه بد دهنه نه دست بزن داره . ولی باهمین مامانی بودنش مامانش جسارت و اجازه دخالت و توهین و تحقیر داشت.هیچوقت پشتم نبود در برابر آزار خانوادش .بعد از گذشت دوازده سال همچنان در برابر اونا ضعیف و لاله .واقعا عذاب اوره
ببین هر مردی ی ایراد داره ایراد همسر شما اینه بپذیرش عزیزم باهاش کنار بیا چون ی مردی پول نداره ی مرد ...
اره دقیقا . اتفاقا پذیرفتم.ولی خیلی دردناکه. شاید ظاهراً مسئله مهمی نباشه ولی تو زندگی میبینی چقدر عذاب اوره آرزو میکنی مشکلات دیگه داشتی ولی این یکی نه