2821
2789
عنوان

عمل بینی 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 773 بازدید | 32 پست

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

یعنی بینی هارو بد درمیاره؟؟؟چرااا؟؟😐😐😐

ببین گند میزنه به بینی طرف بعد میگه بینیت به عمل واکنش مثبت نشون نداد با لحن عصبانی انگار نه انگار که خودش دماغ طرفو خراب کرده به شدتم پول دوست و بی ادب

ببین من دیدم که میگم از اطرافیان هم پیشش عمل کردن افتضاححح

هرکی به من درخواست بده احمقه👰🏻♂️/💔🤍💚/بهت زنگ نمیزنه؟اولویتش نیستی-سرقولش نمیمونه؟دوستت نداره ناراحتی تو براش مهم نیست-رفتاراش تناقض داره؟ یکی دیگه رو داره-فقط وقتی کارت داره یادت میفته؟داره ازت استفاده میکنه-روت سرمایه گذاری نمیکنه؟چون فکر میکنه ارزششو نداری-بیش از دوساله باهاشی با خانوادش اشنات نکرده؟خب تو فرد مورد نظرش نیستی یه نفعی داری براش-بیش از پنج ساله باهاشی بدون حلقه؟زیاد سخت نگیر هنوز داره میگرده دنبال فرد مورد نظرخواهرای قشنگم گذشته خوشگل پسر یه جا گریبان زندگیتون رو میگیره مطلع باشید چی اتفاق افتاده

دقیقا منظورت کدوم مراقبته که مهمه

مثلا دکترم گفت تا سه ماه طاق باز بخوابم،سرم رو ب بالا باشه،مدل چسب زدنی ک خودش گفت.شستشو بینی.خوراک میکس ک نیاز ب جویدن نباشه،سیگار یا قلیون نکشیدن...

ببین گند میزنه به بینی طرف بعد میگه بینیت به عمل واکنش مثبت نشون نداد با لحن عصبانی انگار نه انگار ک ...

من ازش وقت عمل گرفتم😢😢😢😢😢🤯😳😳خیلیم گروننن فقط گروون انتخاب کردم ک کارش عالی باش

اطرافیانت استخوانی بودن یا گوشتی؟

من گوشتیه بینیم😭🤦

باستانی نژاد و یزدانی رو پس چک کن

من مرددم برای لطفی بینیم استخوونیه ولی میترسم خراب کنه

هرکی به من درخواست بده احمقه👰🏻♂️/💔🤍💚/بهت زنگ نمیزنه؟اولویتش نیستی-سرقولش نمیمونه؟دوستت نداره ناراحتی تو براش مهم نیست-رفتاراش تناقض داره؟ یکی دیگه رو داره-فقط وقتی کارت داره یادت میفته؟داره ازت استفاده میکنه-روت سرمایه گذاری نمیکنه؟چون فکر میکنه ارزششو نداری-بیش از دوساله باهاشی با خانوادش اشنات نکرده؟خب تو فرد مورد نظرش نیستی یه نفعی داری براش-بیش از پنج ساله باهاشی بدون حلقه؟زیاد سخت نگیر هنوز داره میگرده دنبال فرد مورد نظرخواهرای قشنگم گذشته خوشگل پسر یه جا گریبان زندگیتون رو میگیره مطلع باشید چی اتفاق افتاده

اسی حلال کن

خانما جوون داریم تو بیمارستان حالش خوب نیست اسمش رضاست هرکسی دوست داشت یه حمد شفا یاصلوات بفرسته 

دعاتون گیراست براش دسته جمعی دعا کنیم ممنونم🙏🏼

انگار همین حوالی یک نفر تمام گذشته‌اش را آتش زده، جنگلی را سوزانده که یک درخت را فراموش کند :)!🖤

2829
2828

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

سلام سلام

ziba_jooni | 5 ساعت پیش
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز