2777
2789
اخ اخ اخ اینکه فاجعس من هر دفه به کسی تذکر میدم بهم توهین میکنن میگن به تو چه مگه پولشو تو میدی

به منم میگن ولی ازرو نمیرم

به اون اقاهه گفتم روزیو میبینم بچه ت جلوت ازتشنگی له له بزنه تو نتونی ابی واسش پیدا کنی

کلی بهم خندید😒☹

بفرمایید یه   فنجون خبررر داااغ😊😊

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

منم خیلی نگران کم ابی هستم تو همه چی صرفه جویی میکنم دوش گرفتن خودمو بچه هام هرکدوم پنج دقیقه به همسرمم انقد تاکید کردم زود دوش میگیره میاد بیرون؛ظرفارو با اب کم فشار میشورم،حیاط پارکینگم هفته ای دوبار جارو میکنم که نیاز به شستشو نداشته باشه ماهی یبار کافیه،تو خونه مامانمم همش راه میرم تذکر میدم ولی خب اینکارا کافی نیس همه باید دست بکار شن

فرهنگ یعنی وقتی صبحونه نخوردی و مسواک نزدی حدالامکان از فاصله دورتری با مردم صحبت کنی مردم چه گناهی دارن،متنفرم از این کار بعضی افراد

فرهنگ یعنی خانم محترم وقتی کلی ارایش کردی لااقل یه دوش هم بگیر از بوی عرق ات مردم حالت تهوع نگیرن 

یعنی وقتی خودت از بوی غذای خوشمزه ای که تو خونه پختی حالت بد میشه و تاب اون بوهای اشتها آورو نداری در واحدتو باز نذاری که بوی غذات بپیچه توی راهرو بپیچه توی خونه سی چهل تا همسایه. بجای باز کردن در واحدت اون پنجره های رو به فضای آزاد رو باز کن هود گاز رو روشن کن...... بفهم شاید یکی حامله اس شاید یکی نداره غذا بزاره جلو بچش.....

أَمَّن یُجِیبُ الْمُضْطَرَّ إِذَا دَعَاهُ وَیَکْشِفُ السُّوءَ